Jobbsafari är en del avschibsted logo

Orderplockare sökes till kund i Malmö för extrajobb

Orderplockare sökes till kund i Malmö för extrajobb

Boxflow · Malmö · Ansök senast 5 juni (16 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Om tjänsten

Vi söker just nu extramedarbetare till vår kund i Malmöområdet. Tjänsten passar dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill arbeta extra inom lager!I din roll arbetar du ute på kundens lager med orderplock samt paketering. Arbetstiderna kan komma att variera men är pådagtid och arbetet är förlagt måndag tillfredag.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innebär huvudsakligen orderplock och paketering. Övriga uppgifter såsom inplastning av pall och sortering av gods kan även förekomma. Kunden använder sig av pick by voice och arbetetsker både med vagn ochtruck (D1).

  • Orderplock
  • Paketering
  • Sortering av gods

Profil & bakgrund

För att lyckas i din roll tror vi att du tidigare har arbetat med orderplock och har du erfarenhet av Pick By Voice ses detta som meriterande. Som person är du noggrann och systematisk i ditt arbete och har tidigare erfarenhet av att arbeta i miljöer med högt tempo. För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha behörighet för truck A1-A4, B1-B4 + D1. Vidare är det krav på svenska i tal & skrift.

Krav

  • Truckkort A1-A4, B1-B4 + D1
  • Svenska i tal & skrift

Observera att vi inte tar emot ansökningar via telefon eller e-post. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum.

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö,Kristianstad,Perstorp ochBorås. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 400 miljoner 2024 med fler än 1100 anställda

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Boxflow

Placering

Malmö

Kontaktperson

Boxflow Staffing Syd AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons