Jobbsafari är en del avschibsted logo

Orderadministratör/administrativ assistent på växande familjeföretag

Orderadministratör/administrativ assistent på växande familjeföretag

KIDEK AB · Helsingborg · Ansök senast 1 maj (2 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Administratör i din ansökan

Till kontoret på vårt grossistlager söker vi en medarbetare på heltid. Arbetet är förlagt till måndag-fredag kl 8.30-17.30. Provanställning tillämpas.

Arbetsuppgifter

Tjänsten omfattar flera typer av arbetsuppgifter och dessa kan komma att förändras över tid i takt med att både du och företaget utvecklas.

En mycket viktig del av arbetet utgörs av orderadministration, dvs hantering av beställningar från våra kunder i vårt bokföringssystem. Beställningar måste kontrolleras för fel, matchas mot tillgänglighet av varor i lagret och på andra sätt behandlas innan orderbekräftelser kan sändas och packningen påbörjas av lagret.

Några av de andra arbetsuppgifter som kan bli aktuella:

- Underhåll av B2B-webshoppen

- Sammanställning av information (ofta i Excel) åt myndigheter/organisationer samt företagets ledning, säljare och kunder

- Kontakt via e-mail och telefon med säljare och kunder, t ex för avstämning gällande beställningar

- Deltagande på mässor som vi ställer ut på

- Registrering av leverantörsfakturor i bokföringssystemet

- Kommunikation med lagret, bland annat gällande kundbeställningar och tillgänglighet av produkter

Naturligtvis är du inte lämnad ensam med ovanstående uppgifter utan du kan förvänta dig hjälp och stöd av dina kollegor. På samma sätt förväntas du var beredd att rycka in när kollegor behöver din hjälp – på ett litet företag som vårt fungerar det inte annars men att vara behövd upplevs förhoppningsvis bara som roligt och stimulerande av dig. För att du ska bygga upp en förståelse för verksamheten kommer du få praktisera en viss tid på lagret.

Dina egenskaper

Du har högst troligen gått en teoretisk gymnasielinje.

Du är noggrann i alla arbetsuppgifter och har ett gott sinne för siffror, huvudräkning och välformulerad text.

Du har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter men du drar dig inte för att be om hjälp och råd när detta behövs. Du har en vilja att bidra till att det går bra för företaget vilket gör att du försöker se helheten, gör vad du kan för att underlätta kollegors arbete, gärna kommer med förbättringsförslag och påpekar fel som du upptäcker.

När du väl har lärt dig en viss arbetsuppgift försöker du utföra den så tidseffektivt som möjligt.

Du behärskar svenska mycket väl i tal och skrift. Du har en god förmåga att kommunicera på engelska i tal och skrift. Du har en grundläggande förståelse för danska.

Du har inget emot att utföra tidskrävande administrativa uppgifter men du tycker också om att ha muntlig och skriftlig kontakt med kunder, säljare, lagerpersonal och andra kollegor.

Du har en hel del erfarenhet av att använda MS Excel, MS Word och e-mail (t ex från skola eller tidigare jobb) men även av datoranvändning i allmänhet. Det är meriterande (men inget krav) med erfarenhet av bokföringssystem (gärna Visma Administration) och webshopplattformar.

Om både du och vi tycker att samarbetet fungerar bra kan du tänka dig att stanna hos oss åtminstone de närmaste åren.

Om KIDEK AB

KIDEK AB finns på Filborna industriområde och förser framförallt butiker i Sverige och Danmark med presentartiklar och leksaker. Vi är ett litet men växande familjeföretag som har funnits i 15 år och vi har ett knappt tiotal medarbetare.

Tillträde

När vi funnit rätt sökande kan tillträde ske kort tid därefter men vi är även beredda att ta hänsyn till den sökandes situation.

Ansökan och frågor

Om du är intresserad mejlar du ett personligt brev och ditt CV till jobb@kidek.se. Även eventuella frågor sänds till denna e-mailadress.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

KIDEK AB

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Kidek AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Administratör i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons