Jobbsafari är en del avschibsted logo

Operatörer till RZ Zampart

RZ Zampart AB · Karlstad · Ansök senast 18 maj (17 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

OPERATÖRER TILL RZ ZAMPART

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker operatörer med några års erfarenhet. Störst är behovet av CNC-operatörer som kan rigga maskiner och som har gedigna kunskaper i felavhjälpning och rationell tillverkning – nu och framåt. Stämmer detta in på dig är du som klippt och skuren för anställning på RZ ZamPart. Vi tror att mycket av utvecklingen sker på plats, så därför är allmänt arbete i industri, grundkunskaper i svarvning, pressning eller liknande också aktuellt. Oavsett bakgrund eller tjänst kommer du jobba löpande i vår produktion med justering av processerna, mätning, tvättning, packning och truckkörning. Som operatör blir du en viktig del i vårt löpande arbete för att dagligen förse våra kunder med högkvalitativa produkter i rätt tid.

PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper, där engagemang och motivation är en stor del för att på sikt bli en kunnig operatör. Att arbeta självständigt och vara duktig yrkesmässigt är självklart viktigt, men lika viktigt är att bidra till gruppens framgång genom att hjälpa, stötta och utbilda varandra i vardagen. Då detta är en framgångsfaktor på RZ ZamPart, ser vi gärna att du har förmåga att sprida positiv energi för att stärka teamkänslan ytterligare på arbetsplatsen. RZ ZamPart har idag fler kvinnor anställda än branschen i övrigt. Vi tror på att en mixad grupp gällande nationalitet, kön och ålder gör vardagen roligare, intressantare och resultatet ännu bättre.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Operatör är en direktrekrytering där du blir anställd av RZ Zampart. Arbetstiderna är i grunden 3-skift (förmiddag/natt/eftermiddag löpnade veckovis) eller 2-skift (förmiddag/eftermiddag). I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

RZ Zampart AB

Placering

Karlstad

Kontaktperson

Eterni Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons