Jobbsafari är en del avschibsted logo

Operatör till Jordbro

Arena Personal · Stockholm · Ansök senast 20 maj (21 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Är du en skicklig och analytisk person som trivs i händelserika miljöer? Har du ett stort tekniskt intresse eller bakgrund inom automatiserad produktion? Är du redo för en ny spännande utmaning hos ett företag som är världsledande inom sin bransch? Då kanske det är dig vi söker till rollen som Operatör på Coca-Cola Europacific Partners!

Om rollenSom Operatör blir du en del av Supply chain hos Coca-Cola Europacific Partners. Här får du arbeta på en av Europas modernaste dryckesanläggningar där både blandning, tappning och packning av marknadsledande drycker sker. Tillsammans med teamet fyller du en central funktion där du ansvarar för alltifrån att övervaka och felsöka processerna till optimering av materialförbrukningen, planering samt kvalitetstestning av dryck. Det är ett utvecklande arbete i en teknisk och snabb miljö där din problemlösningsförmåga, processtänk, datorkunskaper samt analytiska förmåga kommer väl till hands. Utöver att arbeta med den dagliga driften kommer du även att medverka i arbetet med löpande förbättringar för att uppnå produktionsmål och driva verksamheten framåt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära att:

  • Genomföra lämpliga justeringar i produktionsutrustningen för att se till att vi följer branschens högsta kvalitetsstandarder och effektivt hanterar produktionskostnader
  • Genomföra proaktiva felsökningar i produktion för att identifiera potentiella problem och lyfta dessa vidare i leden
  • Förbereda material för kommande körningar i systemet SAP
  • Manuell rengöring efter förbestämda hygienstandarder
  • Övervaka viktiga processparametrar som fyllnadstryck, utrustningshastigheter, flöden, temperaturer och datummärkning
  • Utföra förebyggande underhåll och teknisk rengöring för att hjälpa det tekniska teamet att identifiera driftavbrott innan de uppstår

Då Coca-cola producerar dryck nästan dygnets alla timmar jobbar vi skift. Hos oss kan du jobba tvåskift, nattskift, dagskift eller helgskift. Utöver ditt härliga team kommer du även ha flera andra kontaktytor såsom dryckesberedningen, materialplanerare, kvalitetsavdelningen, lager och underhållsavdelningen.

Vem söker vi?

Vi söker dig som trivs med att vara i händelsernas centrum och vill vara med och bidra till att vi håller såväl högsta kvalitet som effektivitet i våra processer.

Vi ser det som meriterande om du har:

  • Erfarenhet av att arbeta som Processoperatör inom automatiserad produktion av exempelvis dryck, mejeriprodukter, alkoholhaltiga drycker eller inom läkemedelsproduktion
  • Förståelse för automationskoncept i styrsystem
  • Flytande kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska
  • Truckkort
  • Förståelse för P&ID och ”operator HMI” inom processindustri
  • Erfarenhet av livsmedels- eller läkemedelshygienregler för rengöring av processutrustning
  • Affärssystemet SAP PR1

För att lyckas och trivas i rollen har du ett tekniskt intresse, brinner för kvalitet och trivs i dynamiska miljöer med högt tempo. Som person är du analytiskt lagd, engagerad och lösningsorienterad. Därtill har du ett naturligt sinne för struktur och organisering där du effektivt prioriterar i ditt arbete och har förmågan att hantera flera parallella uppgifter. Då du kommer att ha flera kontaktytor tror vi även att du är kommunikativ, samarbetsinriktad och en teamspelare. Självklart vill du även vara en del av ett spännande företag med härlig kultur, fantastiska människor, fantastiska drycker och hållbarhet i fokus!

Övrig informationAnställningsform: Timanställning / SommarjobbPlacering: Jordbro, Stockholm

Tjänsten kommer att vara en behovsanställning, där antal pass kan variera från vecka till vecka.

I rollen blir du anställd som konsult hos Arena Personal, men arbetar ute hos vår kund. Arena Personal erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chansen att utvecklas genom varierande uppdrag hos våra kunder. Som konsult har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du kan knyta viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp i din fortsatta karriär. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Arena Personal

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Arena Personal Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons