Jobbsafari är en del avschibsted logo

Operativ Inköpare

Plejd AB · Mölndal · Ansök senast 3 okt. (157 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Älskar du teknik, innovation och kvalitet?Vi letar efter en operativ inköpare med erfarenhet från elektronikbranschen.Om PlejdPlejd är ett snabbväxande och innovativt svenskt techbolag inom smart belysning och hemautomation. Vi brinner för att göra elektrikerns vardag enklare genom att utveckla produkter och tjänster som utnyttjar den nya tekniken på rätt sätt. Med vår position i framkant av belysningsautomation har vi etablerat oss som en tongivande aktör på den svenska marknaden.

Vi är ett integrerat fullstack-företag med intern expertis och vi stoltserar med en diversifierad grupp av specialister inom områden som produktion, automation, elektronik, mekanik, inbyggda system, apputveckling och moln/backend-teknologier. Allt under ett tak.

Rollen vi erbjuder

Som operativ inköpare hos oss kommer du att spela en avgörande roll i att säkerställa att vårt inköpsteam fungerar effektivt och att vi kontinuerligt uppfyller de krav och behov som vår verksamhet ställer.I ditt dagliga arbete kommer du bland annat att förhandla priser, se över leveransvillkor, kontrollera att våra avtal med leverantörer uppfyller våra mål samt ansvara för artikelvård. Du skapar, hanterar och följer inköpsorder för att säkerställa att leveranser sker i tid och enligt specifikationerna. Som operativ inköpare hos oss kommer du att arbeta nära både lagret och produktionen för att övervaka och kontrollera lagerhållningen samt . I slutändan handlar rollen om att tillgodose vårt produktionsbehov på ett kostnadseffektivt sätt. Kvalifikationer och din bakgrundVi söker en strukturerad och kommunikativ person. Du behöver ha enkelt för att uttrycka dig på ett tydligt och övertygande sätt. Vi ser gärna att du har ett öga för detaljer för att säkerställa noggrannhet i beställningar, avtal och leveranser.För att vara aktuell för den här rollen behöver du ha ett par års erfarenhet av inköpsarbete inom elektronikbranschen eller ren elektronikproduktion samt en stark förmåga att arbeta strukturerat och behålla en god överblick av inköpsprocessen. Det är meriterande om du har erfarenhet av Monitor då det kommer att vara ditt dagliga verktyg. Vad gäller språk är det viktigt att du behärskar både svenska och engelska på ett professionellt sätt i både tal och skrift. Vi är en kooperativ arbetsplats där vi sätter stort värde på samarbetsförmåga och där en flexibel inställning kommer att vara avgörande i vår snabbrörliga miljö. Låter detta intressant?

Skicka in din ansökan. Rekryteringen sker löpande. Vi kan komma att tillämpa tester som en del av vår urvalsprocess.

PS. Vi har valt att själva sköta rekryteringen till denna tjänst, och tackar därför nej till all eventuell hjälp från dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Plejd AB

Placering

Mölndal

Kontaktperson

Plejd AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons