Jobbsafari är en del avschibsted logo

Onsitetekniker sökes i Mariestad

Barona Professionals AB · Mariestad · Ansök senast 27 maj (28 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi på Barona är på jakt efter talangfulla Onsite-tekniker för uppdrag hos vår kund i Mariestad.  Är du en teknikentusiast med en passion för praktiska problemlösningar? Drivs du av att vidareutveckla dina tekniska färdigheter och assistera människor med att hitta lösningar på deras tekniska utmaningar? Om så är fallet, kan detta vara en perfekt matchning för dig!

Vi letar efter dig som brinner för service och har en naturlig fallenhet för problemlösning. Du är bekväm med att arbeta självständigt och ta egna initiativ inom arbetsramen. Tidigare bred erfarenhet av att erbjuda IT-support är ett krav, och din förmåga att kommunicera och samarbeta är en central del av din profil. Specifika krav kan variera beroende på uppdrag, men generellt ser vi att du uppfyller följande kvalifikationer:

Dina huvudsakliga ansvarsområden som Onsite-Tekniker inkluderar:

  • Att felsöka både hård- och mjukvara.
  • Att hantera och lösa serverrelaterade problem.
  • Dokumentera och rapportera ditt arbete för att säkerställa spårbarhet.
  • Delta i förebyggande arbete och underhåll av organisationers infrastruktur.
  • Stödja den dagliga IT-verksamheten.
  • Installera programvaror.
  • Genomföra installationer av datorer, byta hårddiskar och internminnen i bärbara enheter.

Om dig

  • Har arbetat inom liknande roll 1-2 år.
  • Goda kunskaper inom både hård- och mjukvara.
  • Kompetens inom serverdrift, underhåll och felsökning.
  • Flytande behärskning av svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.
  • B-körkort

Om Barona
Barona är ett internationellt bolag med finska rötter. Vi har funnits sedan 1999 och finns idag i 10 länder. Vi är en naturlig länk mellan uppdragsgivare och anställda, vi ser till att det blir lätt och smidigt för både dig som anställd och dig som uppdragsgivare. Vi erbjuder våra kunder skalbara och hållbara personallösningar. Allt detta så vi kan erbjuda olika tillvägagångsätt och möjligheter till våra egna anställda i alla skeden av deras karriär! Barona är kollektivavtalsbundet och hos oss har du alltid nära till din närmsta konsultchef som är dedikerad till ditt uppdrag.

Ansökan
Uppfyller du kvalifikationerna och är intresserad? Lägg in en ansökan redan idag. Vi önskar bara CV/meritförteckning på engelska gärna tillsammans med ett kortare brev om varför du är intresserad av just denna tjänst. Vi tar ej emot det via email utan det måste bifogas i ansökan via vårt system på grund av GDPR och hur vi hanterar personuppgifter. Intervjuer kommer hållas löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan slutdatum för annonsen. Vid ytterligare frågor gällande tjänsten så kan ni höra av er till ansvarig rekryterare, Linnéa Lundström (linnea.lundstrom@barona.se). 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Barona Professionals AB

Placering

Mariestad

Kontaktperson

Barona Professionals AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons