Jobbsafari är en del avschibsted logo

NYUTEXAMINERAD SYSTEMUTVECKLARE - TRAINEEPROGRAM

NYUTEXAMINERAD SYSTEMUTVECKLARE - TRAINEEPROGRAM

Tengella AB · Gävle · Ansök senast 31 maj (32 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens TRAINEE SYSTEMUTVECKLARE i din ansökan

Hos Tengella finner du ett av Gävles mest spännande, trygga och snabbväxande företag.

Hos oss hittar du ett glatt och positivt gäng med härliga arbetskollegor med toppenfräscha lokaler mitt i centrum. Vi hittar på roliga aktiviteter tillsammans och har förmånliga personalpolicys, allt från friskvård, gymkort till massage. Vi åker även på inspirerande konferensresor till olika ställen i Europa och förenar nytta med nöje. I Tengellafamiljen hjälps vi åt, stöttar varandra och har roligt!

Vi rekryterar nu en nyutexaminerad systemutvecklare som önskar delta i vårt Traineeprogram för att växa in i rollen som Systemutvecklare. Du ska ha någon form av Högskole/Universitetsstudier inom Systemutveckling. Du har en seriös inställning samt högt engagemang och kreativitet.

Då vi utvecklar affärssystem för tjänsteorienterade företag och organisationer är det viktigt med stort verksamhetsintresse kring företagsprocesser.

Du ska ha stort intresse av jobba med relationsdatabaser och SQL (Microsoft SQL Server), samt också:

- Systemutveckling av webbaserade system med .Net, gärna MVC-ramverket.

- Html, JavaScript och jQuery.

- Responsiv design och mobila enheter.

Hos oss är det viktigaste engagemang, inspiration och kreativitet, att bidra med smarta och användarvänliga lösningar för att fortsätta utveckla vår webbaserade affärsapplikation, så att vi hela tiden ligger steget före. Under traineeperioden kommer du att växla utbildning med praktik och successivt övergå till att utföra utvecklingsprojekt och bidra till vår produkts nästa fas. Du kommer under perioden lära dig mycket och utvecklas enormt med stöd av våra seniora utvecklare. Målet med Traineeprogrammet är det ska leda till en fast tjänst hos oss.

Du kommer att få lära dig mycket kring utveckling av webbaserade system - HTML, JavaScript, HTTP-metoder och relationsdatabaser - design av databasmodeller i relationsdatabaser och SQL för databaslogik (front-end samt back-end). Dessutom kommer du att dokumentera och beskriva (i såväl tal som skrift) programmering och processer. Du kommer också få god kunskap inom ASP.Net MVC och Entity Framework, responsiv design och utveckling mot mobila enheter.

De dagliga arbetsuppgifterna är väldigt varierande och stimulerande. Som utvecklare på Tengella är du med i hela fasen från kundbehov, specning (ofta tillsammans med produktchef), utveckling, testning och dokumentation. Vi jobbar i projektform där ett projekt kan vara väldigt litet, från någon dag, till större projekt upp till ett par månader - helt beroende på vilken typ av funktionalitet vi inför i systemet. Projekten kan vara enormt varierande, exempelvis api:er, ruttplanering/karttjänst, faktura/prisberäkningar, Rapporter/analyser, löneartsberäkningar och mobilfunktioner så den ena dagen blir aldrig den andra lik. Vi jobbar enligt agila arbetsmetoder.

Vill du vara med på vår spännande och framgångsrika resa skickar du din ansökan och meritförteckning per e-post senast den 31/5 till systemutvecklare@tengella.se.

Läs mer på www.tengella.se och sök på en gång så får vi hoppas att vi träffas!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tengella AB

Placering

Gävle

Kontaktperson

Tengella AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens TRAINEE SYSTEMUTVECKLARE i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons