Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nyexaminerad systemtestare

Procruitment · Jönköping · Ansök senast 10 okt. (160 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om kundenKunden är en stor koncern som tar fram egna produkter, övrig information är konfidentiell. Mer information ges vid intervjutillfälle.

Om tjänstenEn tjänstsomerbjuder en bred och utmanande arbetsroll där du inledningsvis kommer att arbeta med systemtest på plattformsavdelningen. Rollen ger dig som nyexamineradmöjlighet att utvecklas inom olika områden inom verksamheten och på sikt ha möjlighet att gå vidare inomexempelvissystemutveckling, release management, projektledning, utveckling eller fortsätta avancera inom systemtest. Tjänsten innebär inledningsvis bland annat attdelta i utvecklingen av nya funktioner och systemlösningar genom attläsa och förstå krav och funktioner för nya lösningar, skapa testfall, utföra tester, skapany testutrustning, arbeta med testautomation och tillhörande dokumentation.

Din kompetens

  • Nyexaminerad civilingenjör inom relevant tekniskt område
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift

Vi tror att du är en kreativ, analytiskoch ansvarstagande person med en god social förmåga där du trivs med att ha många olika kontaktytor.Du har ett problemlösande mindset, arbetar struktureratoch är öppen för nya ideér samt positiv till förändringar. Har du en spets inom mjukvara eller elektronik ser vi det som meriterande.ÖvrigtLön: Fast månadslönOmfattning: Heltid, tillsvidareStart: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstidPlaceringsort: Jönköping

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om ossProcruitment är Sveriges enda karriärbyrå inom IT, tech och engineering som genom proaktiv rekrytering förenar attraktiva arbetsgivare med människor som delar samma mål och ambitioner. Oavsett om du är en erfaren ledare eller om du ska ta ditt första steg ut i karriären hjälper vi dig att nå dina karriärmål - samtidigt som vi bryr oss om dig, din resa och att du mår bra längs vägen.Procruitment är stolta vinnare av Recruitment Awards 2022 och är utsedda till Årets Rekryteringsföretag (20-49 anställda) och Årets Raket (Rekrytering). Läs mer om utmärkelserna här.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Procruitment

Placering

Jönköping

Kontaktperson

Procruitment AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons