Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nyexaminerad komponentingenjör

Procruitment · Karlstad · Ansök senast 10 maj (11 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om tjänstenVi söker nu nyexaminerade komponentingenjörertill vår kund inom försvarsindustrin. Bolaget har som uppdrag att skydda människor och samhällen och bidrar därmed till samhällets trygghet. Företaget strävar efter att vara en arbetsplats med fokus på nytänkande, samverkan och mångfald.I rollen somKomponentingenjör bereder du standardkomponenter vilket innebär att säkerställa korrekthet samt uppdateringar iföretagetsaffärssystem.Arbetet innebär också att hitta standardkomponenter på marknaden utifrån framtagen kravspecifikation och säkerställa att korrekt information kring komponenterna knyts in i artikeldatabaserna. Utöver tekniska egenskaper skall även miljöegenskaper säkerställas.

Komponentingenjören har många interna kontaktytor vilket ställer krav på god kommunikativ förmåga. Du kommer att tillhöra en avdelning med 13 kollegor där ni är indelade i olika komponentdiscipliner såsommekanik, elektronik, elektromekanik och kemikalier.

Resor i tjänsten i form av leverantörsbesök cirka två gånger i månaden. De flesta resor sker i Sverige men även Europa förekommer.Din profilVi söker dig som stämmer in på följande:• Är nyexaminerad högskole- eller civilingenjör, inom industriell ekonomi, mekanik eller elektronik• Flytande i skrift och tal i svenska och engelskaVidare är du ansvarstagande och har en stark samarbetsförmåga. Du kommunikativ och tydlig i sätt att uttrycka dig.Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd, tjänsten kräver svenskt medborgarskap.

ÖvrigtLön: Fast månadslönOmfattning: Heltid, tillsvidareStart: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid eller tid kvar till examenPlaceringsort: Karlskoga

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om ossProcruitment är Sveriges enda karriärbyrå inom IT, tech och engineering som genom proaktiv rekrytering förenar attraktiva arbetsgivare med människor som delar samma mål och ambitioner. Oavsett om du är en erfaren ledare eller om du ska ta ditt första steg ut i karriären hjälper vi dig att nå dina karriärmål - samtidigt som vi bryr oss om dig, din resa och att du mår bra längs vägen.Procruitment är stolta vinnare av Recruitment Awards 2022 och är utsedda till Årets Rekryteringsföretag (20-49 anställda) och Årets Raket (Rekrytering). Läs mer om utmärkelserna här.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Procruitment

Placering

Karlstad

Kontaktperson

Procruitment AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons