Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nyexaminerad Datavetare till världsledande bolag, Västerås

Nyexaminerad Datavetare till världsledande bolag, Västerås

Ed:Za · Västerås · Ansök senast 22 sep. (145 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Nu har du som nyexaminerad möjligheten att börja din karriär på ettvärldsledande bolag i Västerås. Har du studerat Datateknik eller Datavetenskap på någon av de stora universiteten och ett brinnande intresse för utveckling och vill få en grym start på din karriär. Missa då inte att söka den här spännande tjänsten!

Om tjänstenI rollen som utvecklare kommer du att vara en del av programvaruutvecklingsteamet som består av 15 medarbetare.Du kommerarbeta i nära samarbete med kollegorna ochderas kunder, utföra uppgifter för programvaruutveckling och programvarutestning samt delta i kravinsamlingsprocessen, arbeta med produktägare och skräddarsydda projekt.

Här kommer du ha alla förutsättningar för att växa internt, det är du själv som sätter dina begränsningar.

Tjänsten är belägen i Västerås och du kommer att jobba samtliga dagar från kontoret.

Om företagetHär kommer du till ett team som är dedikerat till att skapa en framtid där innovativa digitala teknologier möjliggör större tillgång till renare energi.Du kommer att vara en del av en verksamhet som hjälper rederier att överföra containrar på ett pålitligt, snabbt och kostnadseffektivt sätt. Verksamheten är specialiserat på avancerade automations- och informationssystem för rörelsekontroll av alla typer av containerkranar. Bolaget är en ledande leverantören av krananläggningar och är verksamma över hela världen. I de stora terminalautomatiseringsprojekten levererar vi elektriska och automationsystem för 50 till 100 kranar, till de största containerhamnarna i världen.

    Om digSom person är du driven med en utåtriktad personlighet med stark kundfokus och lagarbete. Du är mycket självgående, har en positiv attityd och en drivkraft att lära dig nya saker och fördjupa din kunskap.

    Utöver dina personliga egenskaper ser vi att du:

    • Har en kandidat- eller masterexamen i datavetenskap alternativt datateknik. Med fördel från någon av de stora universiteten.
    • Du är trygg i dina utvecklingskunskaper vilket innebär att du har kunskap i Java, C#, C++ och Angular.
    • Dubekant med Java, Docker, Kubernetes och Spring Boot.
    • Eftersom du kommer att arbeta i ett globalt företag måste du behärska engelska både i tal och skrift, svenska språkkunskaper är meriterande.

      Din framtidDu kommer initialt att vara anställd avEd:Za. Dock är ett tydligt mål om allt går som det skall att du kommer att gå över i fast anställning hos vår kund efter ett år.

      Välkommen med din ansökan!Tror du att detta skulle passa dig, eller kanske någon du känner? Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, tveka därför inte - utan skicka in din ansökan redan idag!

      Rekryteringen kommer hållas av Ed:Za Group. Har du några frågor eller funderingar relaterade till tjänsten och processen är du varmt välkommen att kontakta oss på charlotte.hoffstrom@edzagroup.se.

      #LI-Onsite

      Om arbetsgivaren

      Arbetsgivare

      Ed:Za

      Placering

      Västerås

      Kontaktperson

      EdZa AB

      Dela jobbannonsen

      Anmäl annons