Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nyexad brokonstruktör Malmö

AFRY AB · Malmö · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Företagsbeskrivning

AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.

Jobbeskrivning

Vår verksamhet fortsätter växa och vi söker nu dig som tar examen till sommaren och är sugen på yrket som brokonstruktör. Gruppen i Malmö är idag cirka 15 medarbetare och består av ett härligt gäng broingenjörer som präglas av ett klimat av öppen atmosfär, laganda och nyfikenhet. Vi samarbetar tätt både nationellt och internationellt och du får därigenom möjlighet att samverka med många seniora konstruktörer, utveckla din tekniska kompetens och tillsammans leda komplexa projekt i mål.

Som Brokonstruktör hos oss arbetar du i en ledande grupp av hängivna projektörer och konstruktörer där du ansvarar för projekteringsarbetets olika delar med fokus på kvalité och teknik antingen med konstruktionsberäkningar eller projektering och upprättar ritningar och modeller. Vi styr mixen mellan konstruktionsberäkningar och projektering efter din erfarenhet och intresse.

Tack vare AFRYs storlek och kompetens inom alla teknikområden är vi konkurrenskraftiga och har därigenom möjlighet att vinna stora och spännande prestigeprojekt. AFRY Bro- och anläggningskonstruktion består av cirka 280 medarbetare varav cirka 120 är stationerade i Sverige där många har över 20-30 års erfarenhet i branschen - med andra ord har vi massor av stöd att ge dig som nyexad ingenjör.

Kravspecifikation

Vi söker dig som tar civilingenjörsexamen med inriktning konstruktion till sommaren och är sugen på yrket som brokonstruktör och har ett gediget intresse för vår bransch.

Vi värdesätter att du är en lagspelare som trivs med att eftersöka och dela din kunskap och hjälpa andra att utvecklas. Du är även initiativtagande, effektiv och har förmåga att behålla helhetsbilden utan att tappa detaljerna. Du ska även kunna kommunicera på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Ytterligare information

Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 2024-04-30.

Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum


Kontaktperson för frågor:

Filip Nanne, Gruppchef Bro Malmö

filip.nanne@afry.com

0722012901

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Välkommen med din ansökan!


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

AFRY AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons