Jobbsafari är en del avschibsted logo

NYA VINBAREN IVINI I LUND SÖKER SEVERINGSPERSONAL

NYA VINBAREN IVINI I LUND SÖKER SEVERINGSPERSONAL

ivini · Lund · Ansök senast 18 maj (17 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Kock ivini 2023 i din ansökan

På Botulfsplatsen finner du en spännande vinbar som kommer att bli en förtrollande mötesplats för såväl unga som äldre vinälskare. ivini, som vi kallar den, blir en modern destination där vinets värld utforskas med passion. Vi hälsar såväl svenska viner som exotiska internationella viner välkomna – naturviner, gamla världens klassiker och nya världens överraskningar finns alla på vår lista. Vinet ackompanjeras perfekt av välkomponerade mellanrätter, svenska ostar, och utsökta charkuterier.

Vi kommer också erbjuda spännande vinprovningar med olika teman, från de mest avslappnade smakresorna till de mest djuplodande och avancerade upplevelserna, så att både nybörjare och kunniga vinentusiaster kan njuta av våra evenemang.

På ivini är vår personal fri att ta initiativ och skapa en smidig arbetsmiljö. Vi tror på att arbeta tillsammans som ett team, hjälpa varandra när det behövs och hantera stressiga situationer när tempot blir högt.

Just nu söker vi en servitör/servitris med en passion för service och vin som vill vara en värdefull del av vårt team på vår vinbar. Som en del av vårt team kommer du att ha en central roll i att ge våra gäster en minnesvärd och njutbar vinupplevelse. Vi letar efter någon som är stresstålig, punktlig och har en förmåga att arbeta effektivt. Att kunna ta egna initiativ och vara självgående är också viktiga egenskaper för denna position.

Vi värdesätter noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer när det gäller att rekommendera och servera vin till våra gäster. Din kunskap och entusiasm för vin kommer att vara en viktig del av upplevelsen för våra besökare. Dessutom är det av högsta vikt att ha god hygien och hålla en ren arbetsmiljö. Vi söker någon som kan bidra till att skapa en välkomnande och professionell atmosfär för våra gäster och som är redo att leverera service av hög kvalitet varje dag.

På ivini blir du en del av ett fantastiskt team och har möjligheten att arbeta i en trevlig miljö med likasinnade kollegor. Vi erbjuder förmånliga anställningsvillkor som inkluderar kollektivavtal.

Är du den vi söker? Kom med i vårt team på ivini och bli en del av denna spännande resa redan idag! Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team som en del av vår fantastiska serveringspersonal! #jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ivini

Placering

Lund

Kontaktperson

Hekajo AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Kock ivini 2023 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons