Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nu söker vi nya stjärnor till vårt team i Nässjö

Nu söker vi nya stjärnor till vårt team i Nässjö

K-Bemanning AB · Nässjö · Ansök senast 5 maj (8 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Nu söker vi nya stjärnor till vårt team i Nässjö


Om oss

K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved, Värnamo och Jönköping. K-Bemanning har 20 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning, traversutbildning, liftutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom vår organisation.


Om företaget

Vi har ett flertal kunder som efterfrågar erfarna lagermedarbetare i Nässjö med hög flexibilitet och möjlighet till pendling.


Dina arbetsuppgifter

I din roll kommer du få en varierande vardag, som kan innefatta allt från orderplock, lagerhållning, utleveranser, inleveranser och lasta/lossa lastbilar mm. Mer info om respektive arbetsplats kommer vid intervjutillfälle.


Din profil

Du är en noggrann och ordningsam person som har erfarenhet av någon typ av lagerarbete. Du är självständig, ansvarstagande och tycker det är viktigt att utföra ett bra arbete. Du kan ta egna initiativ, men är samtidigt en lagspelare som inte har några problem med att samarbeta med andra. Det är naturligt för dig att följa instruktioner och kan förstå vikten av gedigen kvalité på ditt arbete. Du har körkort och möjlighet till resor inom en 4-mils radie för uppdrag. Även truckkort är ett krav.


Skicka in din ansökan redan nu, då intervjuer och urval sker löpande under ansökningsperioden.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

K-Bemanning AB

Placering

Nässjö

Kontaktperson

K-Bemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons