Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nu söker vi montörer/snickare med C-behörighet till kund i Norra Stockholm

Nu söker vi montörer/snickare med C-behörighet till kund i Norra Stockholm

Lets Transport AB · Stockholm · Ansök senast 19 sep. (142 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

JobbeskrivningVi sökernu montörer/snickare medC-körkort för uppdrag i Norra Stockholmför kunds räkning.Arbetspassen kan variera och kanske pådag-och kvällstid. Anställningen är en heltidstjänst med sex månaders provanställning. Vi tillsätter tjänsten löpande, så sök jobbet redan idag.

VillkorStartdatum: OmgåendeOrt: StockholmArbetstider: VarierandeOmfattning: 100%KOMPETENSKRAV

  • Erfarenhet av snickeri
  • C-behörighet
  • Giltigt YKB
  • Digitalt förarbevis
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • Vana att lasta och lossa

DINA ARBETSUPPGIFTERArbetsuppgifterna består bland annat av snickeri och montage men även av att köra lastbil, samtlastning, lossning och transport av gods åt kunden. Du utgår från kundens arbetsplats där du även kan parkera din bil på deras personalparkering.Du kommer att vara anställd hos oss på Lets Transport men vara uthyrd till vår kund.

DIN PROFILFör att lyckas i den här rollen behöver du ha tidigare erfarenhet som lastbilschaufför. Det är viktigt att du är noggrann och ansvarstagande, då mycket av jobbet sker på eget ansvar.

OM OSSSom anställd på Lets Transportkan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pensionoch sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Lets Transportfår du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Denpersonalansvarige har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Lets Transport arbetar med både bemanning och rekrytering. Vi vill göra skillnad i människors liv och skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lets Transport AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Lets transport AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons