Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nu söker vi fler personliga assistenter till SMEDJEBACKEN!

Nu söker vi fler personliga assistenter till SMEDJEBACKEN!

Libra Assistans · Smedjebacken · Ansök senast 12 maj (12 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Hej! Vad kul att du är intresserad av att bli en av våra stolta vardagshjältar! Just nu söker vi fler personliga assistenter i Smedjebacken.

Vem vi söker:

Då våra kunder har olika behov och kravprofiler, så har vi istället fångat upp några gemensamma grundkrav som alla våra kunden eftersöker hos sina hjälpande händer.

- Du uppfattas som en glad och trevlig person.

- Du föredrar att alltid vara i tid.

- Du brinner för att finnas där för någon annan.

- Du behöver goda grundläggande språkfärdigheter i svenska.

Vi rekryterar kompetensbaserat; Dvs dina samlade erfarenheter, personliga egenskaper kan bli att matcha hos någon kund. Du kan ha en bakgrund inom vård och omsorg, personlig assistans, LSS, serviceyrken eller kanske rentav inte har någon erfarenhet men är trygg, stabil och hjälpsam? Du kanske sneglat på yrket och undrar hur det skulle vara? Är du garvad inom området och vill jobba extra? Oavsett, så är du varmt välkommen att söka till oss!

Arbetstiderna varierar från dag, kväll, natt, dygnspass både helger och vardagar.

Vi söker personal både till timvikariat och kommande tjänster.

Om du känner att det kan vara något för dig, tveka inte att ansöka direkt då vi rekryterar och tillsätter timvikariaten löpande.

Vilka är Libra Assistans?

Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe.

Vi har ett av världens viktigaste jobb - att stötta de som behöver samhällets stöd allra mest! Och det är vi stolta över. Idag finns vi på ett flertal ställen i Sverige, men vår vision är att fortsätta växa i landet och stötta ännu fler till en berikande vardag. Inom Hedera Assistans finns Libra Assistans, Assistanspoolen och Livsanda Assistans. Här arbetar enastående människor med olika bakgrunder som förenas med energi och glädje för att förmedla livskvalitet. Tillsammans har vi en och samma ledstjärna - att handling, tanke och ord alltid ska överensstämma. Vår verksamhet är uppbyggd på en trygg och stabil värdegrund. Alla ska få möjlighet till självbestämmande, ett innehållsrikt liv med trygghet och ett gott mående. Att vi dagligen bidrar och skapar en meningsfull vardag för dessa människor gör oss både stolta och lyckligt lottade. Genom en genuin passion och med ett hjärta för såväl kunder som medarbetare bildar vi en välmående verksamhet som fortsätter att blomstra. Det är kärnan i organisation och vårt arbete.

Vi hoppas att just du vill bli vår nästa personliga assistent. Ansök redan idag, så hörs vi!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Libra Assistans

Placering

Smedjebacken

Kontaktperson

Libra Assistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons