Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nu söker vi dig med erfarenhet från service av ventilationsaggregat

Nu söker vi dig med erfarenhet från service av ventilationsaggregat

Jovi · Göteborg · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Dina arbetsuppgifterSom teknisk support/servicetekniker ansvarar du, tillsammans med dina kollegor,så att kunderna får snabb support och när det behövs hjälper du även kunderna på plats. Inom support ska man kunna bemöta alla företagets kunder som är ventilationsentreprenörer, tekniker, VVS-konsulter och fastighetsägare.

Din bakgrundVi söker dig som har erfarenhet från service av ventilationsaggregat och regleringen av dessa. Vi ser gärna att duhar datorvana och att dugillar att hjälpa människor. Vidare har du ingaproblem med att åka ut själv för attutföra service såsom byte av fläktar, motorer, givare och dylikt då resor runtom i Sverige förekommer.

Du som söker denna tjänst är driven och villutvecklas som individ. Dessutom vill du vara med och drivaföretaget framåt. Vi ser gärna att dugillar utmaningen att driva upp något och vara med och påverka hur kundföretaget ska jobba för att nå uppställda mål.

KravB-körkortBehärska det svenska språket (tal & skrift)Behärska det engelska språket (tal & skrift)

Om företagetFöretagetär en del av en störrekoncern som producerar kvalitativa luftbehandlingsaggregat med fabrik i Riga, Lettland samt Vilnius, Litauen.Företaget lagerhåller sina produkter på huvudkontoret i Partille strax utanför Göteborg.

UrvalDetta är en direktrekrytering och vi använder oss av löpande urval, därmed kan tjänsten komma att tillsättas innan sista dag för ansökan. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jovi

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Jovi Konsult AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons