Jobbsafari är en del avschibsted logo

Norrdans söker en teknisk samordnare

Norrdans · Härnösand · Ansök senast 12 maj (15 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens 2013 i din ansökan

Vill du vara med och driva tekniken framåt hos Norrdans, hela Norrlands danskompani?

Vi skapar tekniskt avancerade turnéproduktioner av högsta kvalitet. Nu har du chansen att som teknisk samordnare under ett ettårigt vikariat vara en del av vårt team!

Varför Norrdans?

Vi är en mångkulturell arbetsgrupp med ett tiotal nationaliteter som alla delar en passion för att presentera danskonst i Norrland. Hos Norrdans får du möjlighet att arbeta med innovativa tekniska lösningar och bidra till att skapa enastående produktioner som reser både regionalt, nationellt och internationellt. Vi värdesätter din expertis och ger dig möjlighet att utvecklas i en stimulerande arbetsmiljö där din kreativitet och ditt tekniska kunnande uppmuntras.

Arbetsbeskrivning

Som teknisk samordnare har du en central roll i det producerande arbetet hos Norrdans. Du ansvarar för planering och resursfördelning av det tekniska arbetet i nära samarbete med danschefen och producenten. Du kommer att leda och coacha vårt tekniska team samt vara delaktig i rekryteringen av extern teknisk kompetens. Tjänsten innebär en spännande mix av utmaningar och möjligheter där du får möjlighet att växa och utvecklas i din roll.

Vem är du?

Vi söker dig som är lyhörd, lösningsorienterad och har förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt. Du är en kommunikativ lagspelare med en positiv attityd och ett öga för detaljer. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av scentekniskt arbete samt kunskap om ny teknik inom scen-, ljud- och ljusområdet. Viktigast av allt är att du har ett genuint intresse för teknik och vill vara med och driva utvecklingen framåt.

Du ska kunna uttrycka dig på svenska och engelska då arbetsspråket varierar på arbetsplatsen.

Om oss

Norrdans är en del av Scenkonst Västernorrland AB som ägs av Region Västernorrland och Sundsvalls kommun. Inom Scenkonst Västernorrland ryms konstarterna dans, film, musik och teater. Vår vision är att beröra, inspirera och berika människor genom att skapa och erbjuda konstupplevelser i världsklass. För att ge näring till människors själar. För en bättre värld.

Mångfald är viktigt och handlar för oss om representationen av alla människor - alla bakgrunder och perspektiv.

Tjänsten är ett vikariat fram till sommaren 2025

Tillträde augusti 2024 eller enligt överenskommelse.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Norrdans

Placering

Härnösand

Kontaktperson

Scenkonst Västernorrland AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens 2013 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons