Jobbsafari är en del avschibsted logo

Norra Skog söker vägspecialist till vägbyrån

Norra Skog · Örnsköldsvik · Ansök senast 1 maj (2 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

VägbyrånVägbyrån är en del av Norra Skog som finns till för att ge kvalificerad hjälp och rådgivning i frågor som rör våra medlemmars och externa kunders skogsbilvägar. Vi erbjuder allt ifrån andelstalsberäkningar till vägunderhåll och byggnation av nya vägar. I dag är vi sju dedikerade vägspecialister spridda över Norra Skogs verksamhetsområde men är nu redo att växa ännu mer. Därför vill vi stärka vårt team med ytterligare en till vägspecialist till fältområde Öst.Ditt nya uppdrag Som vägspecialist får du chansen att ta ansvara för spännande projekt inom nybyggnation, underhåll och upprustning av skogsbilvägar. Ditt arbete kommer att vara mångfacetterat, inkluderande allt från vägprojektering till projektledning av vägentreprenader, andelsberäkningar och att upprätta servitut. Tillsammans med vårt erfarna team kommer du också att vägleda fältorganisationen för att stärka kompetensen i vägfrågor inom Norra Skog.Vem är du?För att lyckas som vägspecialist hos oss behöver du visa hög administrativ skicklighet, vara självgående, initiativrik samt inneha ett starkt driv. Vi värdesätter även att du har en tydlig kommunikation samt innehar en problemlösningsförmåga.Utbildning/Kvalifikationer• En högre skoglig utbildning och/eller utbildning inom väg/anläggning• Erfarenhet och intresse av frågor rörande skogsbilvägar• Intresse och förståelse för hela skogsaffären• God förmåga att sammankalla och leda möten• Körkort är en förutsättning för uppdraget.VillkorDet finns två lediga tjänster tillgängliga, varav den första är en ersättningsrekrytering och den andra är en utökning. Båda tjänsterna är på heltid och placeringen är i antingen Örnsköldsvik, Sollefteå, Härnösand eller Sundsvall. Tillträde sker enligt överenskommelse.Intresserad?Låter detta som en tjänst som passar dig? Skicka in din ansökan senast 2024-05-01Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Gustav Karlefors, Chef vägbyrån, tfn: 070-587 93 00Fackliga kontaktuppgifter: Tommy Gustavsson, SACO-Naturvetarna, tfn: 070-236 46 95. Jörgen Ågren, Ledarnatfn: 070-222 47 04 Klas Redestig, Unionen tfn:070-336 04 17

I denna rekryteringsprocess kan vi komma att använda tester: logiskproblemlösningsförmåga ochpersonlighet.

Om Norra Skog

Norra Skog är inget vanligt företag. Vi är en skogsägarförening med rötter som sträcker sig nästan 100 år tillbaka i tiden. Då som nu verkar vi för att göra familjeskogsägandet så värdefullt som möjligt för skogsägare i Norrland. Det tänker vi fortsätta med, i generationer framåt.

Vårt huvuduppdrag är att skapa värde för föreningens 27 000 medlemmar. Det gör vi genom att erbjuda kunskap, rådgivning och tjänster som gör skogsägandet både enklare och mer lönsamt. Med huvudkontoret i Umeå och ett 40-tal lokalkontor från Tornedalen i norr till Sundsvall i söder verkar vi lokalt och finns nära våra medlemmars skogar.

Att vara värdeskapande är centralt för oss. Vi arbetar dagligen utifrån våra kärnvärden tillsammans, glädje, nytänkande och jämställdhet och ser det som en framgångsfaktor för att skapa en trivsam, utvecklande och hållbar arbetsmiljö.

Koncernen omsätter drygt 5 miljarder kronor, driver tre sågverk, tre förädlingsenheter, en unik stolpfabrik och ett delägande i massaindustrin Husum Pulp AB. Norra Skog har ca 630 anställda medarbetare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Norra Skog

Placering

Örnsköldsvik

Kontaktperson

Skogsägarna Norra Skog, ekonomisk förening

Dela jobbannonsen

Anmäl annons