Jobbsafari är en del avschibsted logo

Norra Skog söker produktionschef till Södra Västernorrland

Norra Skog söker produktionschef till Södra Västernorrland

Norra Skog · Sundsvall · Ansök senast 1 maj (2 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ditt nya jobbNu söker vi en engagerad produktionschef till virkesområdet Södra Västernorrland. Du kommer att ansvara för den operativa produktionsledningen som inkluderar maskinplaneringen inom virkesområdet samt leda produktionen av avverkningsresurserna. I rollen kommer du även att leda dynamiska produktionsmöten med entreprenörer och säkerställa smidiga arbetsflöden som i sin tur banar väg för framgångsrika samarbeten. I rollen ingår personalansvar över tre produktionsspecialister där ni tillsammans strävar efter att nå uppsatta produktionsmål.Den vi sökerVi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom skog och/eller logistik samt har erfarenhet av produktionsledning och entreprenörsfrågor. Du bör även ha en väl utvecklad förmåga att arbeta i olika IT- system. Innehav av körkort är en förutsättning för uppdraget. Som produktionschef för virkesområdet kommer du att vara en viktig förebild i vår verksamhet. Vi kommer därför att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper som vi förväntar oss är:• Förmåga att strukturera och planera arbetet samtidigt som du är flexibel och lösningsorienterad.• Är kommunikativ och förstå vikten av ett gott samarbete där du har förmågan att skapa förtroende hos både medarbetare och entreprenörer.• Har en positiv grundsyn och förstår ledarskapets betydelse samt skapar engagemang hos dina medarbetare.Vi erbjuderVi kommer att erbjuda dig ett spännande arbete i en händelserik bransch där utveckling står i fokus. Inom Norra Skog har vi goda samarbeten med mycket kunniga och engagerade kollegor som innebär stora möjligheter till utveckling och lärande.Tjänsten är tillsvidare med placering i Sundsvall alternativt något av våra lokalkontor inom virkesområdet. Tillträde sker enligt överenskommelse.Välkommen med din ansökan senast 1 maj 2024.Frågor?Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att vända dig till Fredrick Lundqvist virkesområdeschef Södra Västernorrland tfn: 076 114 29 37Fackliga kontakter: Jörgen Ågren, Ledarna 070-222 47 04. Tommy Gustavsson, Naturvetarna, 070-236 46 95.

I denna rekryteringsprocess kan vi komma att använda tester: logiskproblemlösningsförmåga ochpersonlighet.

Om Norra Skog

Norra Skog är inget vanligt företag. Vi är en skogsägarförening med rötter som sträcker sig nästan 100 år tillbaka i tiden. Då som nu verkar vi för att göra familjeskogsägandet så värdefullt som möjligt för skogsägare i Norrland. Det tänker vi fortsätta med, i generationer framåt.

Vårt huvuduppdrag är att skapa värde för föreningens 27 000 medlemmar. Det gör vi genom att erbjuda kunskap, rådgivning och tjänster som gör skogsägandet både enklare och mer lönsamt. Med huvudkontoret i Umeå och ett 40-tal lokalkontor från Tornedalen i norr till Sundsvall i söder verkar vi lokalt och finns nära våra medlemmars skogar.

Att vara värdeskapande är centralt för oss. Vi arbetar dagligen utifrån våra kärnvärden tillsammans, glädje, nytänkande och jämställdhet och ser det som en framgångsfaktor för att skapa en trivsam, utvecklande och hållbar arbetsmiljö.

Koncernen omsätter drygt 5 miljarder kronor, driver tre sågverk, tre förädlingsenheter, en unik stolpfabrik och ett delägande i massaindustrin Husum Pulp AB. Norra Skog har ca 630 anställda medarbetare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Norra Skog

Placering

Sundsvall

Kontaktperson

Skogsägarna Norra Skog, ekonomisk förening

Dela jobbannonsen

Anmäl annons