Jobbsafari är en del avschibsted logo

Noggrann produktionsmedarbetare sökes till kund i Malmö!

Noggrann produktionsmedarbetare sökes till kund i Malmö!

Boxflow · Malmö · Ansök senast 29 maj (11 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Har du tidigare erfarenhet av produktion och söker ett nytt uppdrag i Malmö området? Är du vidare en person som trivs med att arbeta i team och letar efter en arbetsplats med god sammanhållning? Sök då gärna tjänsten som produktionsmedarbetare till vår kund i Malmö!

Om tjänsten

I din roll som produktionsmedarbetare arbetar du tillsammans med dina kollegor på paketeringsavdelningen. Kunden är ett väletablerat bolag inom läkemedelsindustrin och producerar geler, krämer och andra medicinska produkter. I din roll sätts det höga krav på noggrannhet såväl som effektivitet. Arbetet är förlagt måndag till fredag med varierande arbetstider (tvåskift). Du kommer att bli anställd som konsult genom oss på Boxflow och din anställning inleds med en sex månaders visstidsanställning. Som medarbetare hos vår kund erbjuds du en arbetsplats där du blir en del av teamet och där ni arbetar tillsammans mot de gemensamma målen!

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär arbete med paketering av produkterna. Du kommer även att utföra kvalitetskontroller samt kontroller gentemot batchnummer och datummärkningar för att säkerställa att dessa stämmer överens. I ditt arbete dokumenterar du och följer rutiner i enlighet med cGMP. En del av din roll på sikt innebär även körning av maskinerna inne på avdelningen. Uppgifter såsom städ & material påfyllnad kan även förekomma.

  • Paketering
  • Körning av maskiner
  • Kvalitetskontroller
  • Dokumentation

Profil & tidigare erfarenhet

För att lyckas i denna roll ser vi att du har tidigare erfarenhet av industriell miljö och gärna erfarenhet av paketering. Har du arbetat inom läkemedelsbranschen är detta ytterst meriterande. Som person är du noggrann och trivs med att arbeta i team. Du är vidare en person som kan ta egna initiativ och ansvarsfull i ditt arbete. Har du tidigare genomgått en utbildning inom GMP är även detta högst meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vid urval. För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift.

Krav

  • Tidigare erfarenhet av en liknande tjänst
  • Svenska i tal & skrift
  • Truckkort A1-A4, B1-B4

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller telefon. Tjänsten kan komma att tillsättas då urval och intervjuer sker löpande.

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö,Kristianstad,Perstorp ochBorås. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 400 miljoner 2024 med fler än 1100 anställda

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Boxflow

Placering

Malmö

Kontaktperson

Boxflow Staffing Syd AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons