Jobbsafari är en del avschibsted logo

Noblaskolan Brevik i Tyresö söker barnskötare/fritidsledare/resurs.

Noblaskolan Brevik i Tyresö söker barnskötare/fritidsledare/resurs.

Brevik skola · Tyresö · Ansök senast 21 maj (5 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ange tjänst i din ansökan

Noblaskolan Brevik i Tyresö söker barnskötare/fritidsledare/resurs till vår förskola och skola/fritids

Arbetsgivare: Pysslingen Förskolor och skolor AB

Noblaskolan Brevik, Tyresö

Nytorpsvägen 32

135 68 Tyresö

https://noblaskolan.se/brevik/

tel 08 770 88 30

Platsbeskrivning

Vår skola ligger vackert vid havet i Tyresö Brevik. Vi har förskola, förskoleklass, grundskola/fritids åk F-6 under samma tak. Vi har runt 70 barn i förskolan och runt 280 barn i skolan.

Vi har två avdelningar i förskolan med åldrarna 1-3 och 4-5. Vi följer barnen från att de är små tills de börjar i förskoleklassen/skolan.

I skolan arbetar vi med åldershomogena grupper i årskursklasser. Fyra pedagoger, tre grundskollärare och en barnskötare/fritidslärare/fritidsledare, ansvarar för en klass om ca 40 elever. Vi arbetar efter vår modell, Breviksmodellen, som innebär att undervisning och fritidsverksamhet ses som en sammanhållen verksamhet. Skolans grundskollärare och fritidslärare har ett gemensamt heldagsuppdrag med undervisning både i skolan och i fritidsverksamheten.

Vi söker dig som kan vara en trygg förebild, vara flexibel inför förändringar, samarbeta med kollegor kring barnens lärande och är skicklig på att bygga förtroendefulla relationer med kollegor, elever och vårdnadshavare. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med elever i svårigheter och behov av särskilt stöd av olika slag. Det är ett krav att du behärskar det svenska språket mycket väl i både tal och skrift

Vi erbjuder en tidsbegränsad tjänst på 38 tim/vecka under läsåret 2024-2025 som på sikt kan övergå till en tillsvidareanställning, tillträde 5 augusti 2024. För att söka denna tjänst ser vi gärna att du är utbildad barnskötare/fritidsledare och/eller har erfarenhet.

Arbetstid/Varaktighet Deltid, 95%. Tidsbegränsad tjänst på 38 tim/v som kan övergå till en tillsvidareanställning. Semestertjänst

Tillträde: 5 augusti 2024 eller enligt överenskommelse

Lön: Fast månadslön

Kontaktperson: Intendent Carina Wulfert Isby

Övrigt om ansökan: Du anmäler intresse via e-brev till ansokan.brevik@noblaskolan.se. E-posta din ansökan med personligt brev och CV. Skriv i ämnesraden vilken tjänst du söker då vi söker olika tjänster. Vi kommer att påbörja urvalsprocessen relativt omgående så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Ansökan via e-post ansokan.brevik@noblaskolan.se

Ansökan Senast den 21 maj

Kompetens/kvalifikationer

  • Barnskötarutbildning och/eller erfarenhet
  • Mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift



Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Brevik skola

Placering

Tyresö

Kontaktperson

Pysslingen Förskolor och Skolor AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ange tjänst i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons