Jobbsafari är en del avschibsted logo

NetOnNet söker en dynamisk PR- och kommunikationschef

NetOnNet söker en dynamisk PR- och kommunikationschef

NetOnNet AB · Borås · Ansök senast 5 maj (6 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi tror på mer glädje, avkoppling, och produktivitet i vardagen! Därför gör vi prylar tillgängligt för alla så enkelt, billigt och hållbart som möjligt. För att lyckas är så klart våra grymma medarbetare det viktigaste vi har.Ett av Västsveriges roligaste kommunikationsjobb blir snart ledigt! NetOnNets nuvarande PR- och kommunikationschef har valt att ta sig an nya utmaningar och vi rekryterar därför hennes efterträdare. Vi söker nu en erfaren kommunikationschef med starka ledaregenskaper. Kanske är det du eller någon du känner?! Om tjänstenSom PR- och kommunikationschef för NetOnNet har du helhetsansvar för vår interna och externa kommunikation. Det innebär att du genom närhet och kännedom om vår verksamhet och affär arbetar både proaktivt och reaktivt, strategiskt och operativt för att stärka vårt varumärke, vår ledande position inom hemelektronik och vår relation med både medarbetare och kunder. Du driver vår proaktiva PR-agenda med solid förankring i vår kommersiella affär samtidigt som du säkerställer att vår internkommunikation är transparent och engagerande för att bygga ett starkt employer brand.

Du leder, planerar och utvärderar kommunikationsinsatser som skapar värde genom att stärka våra medarbetare, affär, kundrelationer, varumärke och företagskultur. Ditt arbete innebär både att leda och samordna kommunikationsaktiviteter, själv och tillsammans med PR-byrå och kollegor. Tätt samarbete med bland andra VD, HR-chef och Head of Brand & Media är en självklarhet. Genom kommunikation spelar du också en aktiv roll i NetOnNets fortsatta resa för att bli en ledare inom hållbarhet.

Några av dina viktigaste ansvarsområden:

  • Ansvara för och driva ett proaktivt PR-arbete för att stärka NetOnNets varumärke, attribut och kännedom genom publicitet i bransch-, affärs- och nyhetsmedia.
  • Fungera som NetOnNets talesperson gentemot media.
  • Genom kommunikation grundad på våra kärnvärden stärka vår interna företagskultur och säkra NetOnNets employer brand både internt och externt.
  • Proaktivt identifiera berättelser både inom och utanför företaget som kan påverka oss positivt eller negativt.
  • Leda företagets kriskommunikation och säkerställa våra kriskommunikationsrutiner och nödprocedurer.
  • Stödja och coacha ledare och kollegor i olika kommunikationsrelaterade frågor.
  • Bidra till NetOnNets övergripande varumärkes- och kommunikationsagenda.

Vem söker vi?Vi söker dig som har en akademisk examen inom kommunikation eller motsvarande. Du har minst femårs erfarenhet inom PR, intern och extern kommunikation, samt erfarenhet av att vara talesperson i media och att hantera kriskommunikation. Att presentera komplexa ämnen på ett enkelt och övertygande sätt ligger dig varmt om hjärtat. Du är flytande i svenska, både i tal och skrift.

Som person är du proaktiv, strukturerad, affärsorienterad och ansvarsfull, med en stark strategisk ådra kombinerad med en positiv ”can-do”-attityd. Du har förmågan att skapa och utveckla relationer och tvekar inte att ta initiativ när det behövs.

Vad erbjuder vi?På NetOnNet får du möjlighet att vara med och forma framtiden för ett av Sveriges mest framgångsrika omnikanalföretag, i en bransch som vi brukar kalla ”Retails Formel 1”. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö som uppmuntrar till kreativitet och innovation, där varje individ spelar en avgörande roll för vår framgång.

    Wow – det här är vi!NetOnNets arbete präglas av fyra värdeord - #enkla, #nyfikna, #tillsammans och #handlingskraftiga - det är våra ledstjärnor i vardagen. För oss är också mångfald och inkludering viktigt, vi strävar efter att ha en bred mångfald på NetOnNet, dels för att vi ska spegla samhället i stort, dels för att mångfald berikar organisationen med viktiga insikter som ger ökad förståelse för företagets ständigt växande kundbas.Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Viared, strax väster om Borås.

    Vår arbetsplatsstrategi förenar det bästa av två världar, där vi kombinerar effektiviteten i det digitala arbetssättet med kreativiteten och styrkan med de fysiska mötena. Wow säger vi! Det ger dig möjlighet att arbeta hemifrån en viss del av arbetstiden. På det här viset vill vi forma ett starkt hållbart företag med medarbetare som utvecklas som individer som möjliggör starka resultat.Vill du också jobba med oss och bli en del av vårt team?Du söker enkelt genom att klicka på ”Skicka ansökan” och registrerar därefter din ansökan. Vi läser ansökningarna löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan, gör det redan idag! Vi ser fram emot att höra mer om dig.

    Om arbetsgivaren

    Arbetsgivare

    NetOnNet AB

    Placering

    Borås

    Kontaktperson

    Netonnet AB

    Dela jobbannonsen

    Anmäl annons