Jobbsafari är en del avschibsted logo

Musiklärare

Al-Salamah Skolan, Kulturella förening f välgörand · Malmö · Ansök senast 8 juni (19 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens HT2020 i din ansökan

Vårt mål är att ständigt utveckla våra metoder och kunskaper för att eleverna ska gå vidare från vår skola med god måluppfyllelse. Vi söker en kreativ person som undervisar i musik, årskurs 3-9.

En musiklärares huvudsakliga arbetsuppgift i grundskolan är klassrumsundervisning i musik. Musikläraren kan också leda körsång och orkesterspel samt ge lektioner i instrumentalmusik och sång till mindre grupper av elever. Under musiklektionerna övas eleverna i sång, rytm, ackord- och melodispel, att skapa och improvisera, i kombination med andra uttrycksformer.

Musikläraren lär eleverna att lyssna aktivt på olika sorters musik, att skilja på instrument och instrumentgrupper och i samspel med andra utveckla musikaliska färdigheter.

Vi söker dig med lärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i årskurs 3-9 i musik i grundskolan. Det är bra om du arbetat som lärare i grundskolan men inget krav. Undervisningen ska du kunna anpassa utifrån varje elevs förutsättningar. Arbetet organiserar och strukturerar du utifrån angivna mål. I jobbet ingår även mentorskap.

Al-Salamahskolan är en friskola, med språkprofil, som funnits sedan 1996. Skolan omfattar årskurserna F-9 och innehar ca 420 elever och ligger för tillfället belägen Husie, Malmö.

Det är meriterande om sökande behärskar både det svenska och arabiska språket.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Al-Salamah Skolan, Kulturella förening f välgörand

Placering

Malmö

Kontaktperson

Kulturella Fören F Välgörande Ändamål

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens HT2020 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons