Jobbsafari är en del avschibsted logo

Motorman till Tallink Silja Line

Motorman till Tallink Silja Line

Tallink Silja AB · Stockholm · Ansök senast 30 apr. (Idag)

Heltid · Tillsvidareanställning

Välkommen till Tallink Silja Line! Vi erbjuder en tillsvidaretjänst som Motorman i en spännande och internationell miljö ombord på vårt fartyg Silja Symphony.

Att arbeta ombord innebär varierande arbetsuppgifter, ansvar, samarbete och utveckling. Nu söker vi dig som är självgående, serviceinriktad och som vill arbeta som Vaktgående motorman hos oss.

Som Motorman arbetar du tillsammans med ett arbetsteam som utför det dagliga reparations- och underhållsarbetet ombord på fartyget. I tjänsten som Motorman samarbetar och rapporterar du direkt till 1:e fartygsingenjör eller 2:e fartygsingenjör ombord. Dina dagliga arbetsuppgifter består bland annat av:

  • Reparations- och underhållsarbete samt rutinmässig vakttjänstgöring
  • Delta i säkerhetsövningar samt övriga uppgifter som tilldelas av avdelningsansvarig
  • Att vara uppdaterad och arbeta enligt de procedurer som är fastslagna enligt rederiets manualer
  • Delta i servicen och bemötandet gentemot våra passagerare

Ombord på Symphony kommer du som Motorman jobba enligt 2:3 avtal, dvs 14 dagar arbete och 21 dagar ledigt. Arbetsuppgifterna kan fördelas mellan flera vakanser ombord enligt schema.

Vi söker dig som:

  • Har giltig motormansbehörighet och relevanta certifikat/säkerhetskurser
  • Är införstådd i regler rörande säker miljö och det egna ansvaret i säkerhetsorganisationen
  • Är serviceinriktad, problemlösande, stresstålig och ödmjuk

För oss är det viktigt att du värdesätter och vill arbeta utifrån våra ledord: Glädje, Engagemang, Samarbete och Professionalism.

Väl i arbete ombord ingår du i säkerhetsorganisationen, därför är det viktigt att du har en god grundfysik samt goda kunskaper i svenska, som är säkerhetsspråket ombord. Engelska, finska och andra språkkunskaper är meriterande för att ge våra gäster ytterligare service ombord. För att arbeta ombord krävs även medborgarskap i ett EU/EES land, giltigt läkarintyg för sjötjänst samt pass och Sjöfartsbok.

Vill du bli vår nya kollega?

Varmt välkommen med din ansökan senast den 30 april. Urval samt intervjuer sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så sök gärna redan idag!

Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst på heltid med 2:3-avtal, där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde är omgående, med hänsyn till uppsägningstid. Lön enligt kollektivavtal.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tallink Silja AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Tallink Silja AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons