Jobbsafari är en del avschibsted logo

Morgonpigg frukoststjärna med städ

Dream - Luxury Hostel · Helsingborg · Ansök senast 20 maj (1 dag kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens SOMMAR24 i din ansökan

Vi på Dream Luxury Hostel söker en morgonpigg servicemänniska som älskar frukost och som mer än gärna stiger upp tidigt och tar varmt emot våra gäster.

Vi jobbar med en säsongsbetonad innehållsrik frukost som ska passa alla våra gäster. Du är serviceinriktad och inbjudande när du tar emot våra gäster och serverar en frukost i världsklass. Du dukar upp en frukostupplevelse som kommer att lämna våra gäster mätta och belåtna med ett leende på läpparna. Du tycker om att dekorera buffén och servera en högklassig frukostmåltid.

Arbetsuppgifter: Frukostförberedelser, framdukning och avplockning av buffén, städning/disk mm. Enklare receptionsuppgifter.

Kombineras även som städtjänst.

Tidigare erfarenhet av hotell & restaurangverksamhet är ett krav. Vi lägger stor vikt på gruppdynamiken, social kompetens och personlighet. Vi är en liten verksamhet och vi hjälps alla åt att skapa en service i världsklass. Man jobbar oftast ensam på sin avdelning så den vi söker ska lätt kunna vara självgående och ta egna initiativ. Vi har korta beslutsvägar och nya idéer och egna initiativ är väldigt uppskattat, vi testar mer än gärna nya saker!

Tjänsten är säsongsanställning (start med provanställning) ca 50%, lön och avtal enligt överenskommelse. Varannan helg och vissa vardagar.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Dream - Luxury Hostel

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Dream HBG AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens SOMMAR24 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons