Jobbsafari är en del avschibsted logo

Montörer till Swegon

OnePartnerGroup · Vara · Ansök senast 15 maj (15 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om företaget 

På Swegon arbetar vi med att skapa världens bästa inomhusklimat som får människor att trivas och må bra – feel good inside! Vår största produktionsanläggning ligger i Kvänum och härifrån - levererar vi ventilationsaggregat över hela världen. 

 

Om tjänsten

Du kommer arbeta i produktionen där ventilationslösningar tillverkas. Som montör innebär det montering av olika plåtkomponenter beroende på avdelning. Inom produktionen finns det många olika arbetsuppgifter och därmed goda möjligheter till utveckling. Arbetet sker både självständigt och i grupp där ni arbetar tillsammans för att uppnå uppsatta produktionsmål. Du kommer ha en arbetsledare och produktionsledare på plats som ser till att du får en bra introduktion. Du kommer också att ha tät kontakt med din konsultchef genom regelbundna besök i fabriken. 
 
  • Ort: Kvänum 
  • Arbetstider: måndag-torsdag: 06.45-16.00, fredag: 06.45-13.00. 
  • Lön: GFL-baserad,  läs mer här. 
  • Anställningsform: visstidsanställning på 6 månader via OnePartnerGroup 
  • Tillträde: enligt överenskommelse

     

Krav 

  • Behärskar det svenska språket väl i både skrift- och tal 
  • Har erfarenhet av industri/montering sedan tidigare 
 

Om OnePartnerGroup 

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega I karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö I söder till Kalix I norr, finns vi alltid nära dig.

 

Att vara konsult 

Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos Swegon Operations AB. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!

 

Ansökningsprocessen

Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan! 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

OnePartnerGroup

Placering

Vara

Kontaktperson

OnePartnerGroup Skaraborg AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons