Jobbsafari är en del avschibsted logo

Montörer sökes för specialanpassade bilinredningar

Montörer sökes för specialanpassade bilinredningar

Jobwise AB · Södertälje · Ansök senast 9 okt. (159 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi på Jobwise strävar efter att skapa en bättre tillvaro för alla som går till ett jobb!

En av de saker som utmärker oss på Jobwise är tron på att motiverad personal skapar de bästa resultaten. Vår uppgift är därför enkel, vi ska förvalta och väcka motivation genom engagerade och inspirerande ledare.Utöver det så är vi ett av de bemannings och rekryteringsföretag som erbjuder kunder och anställda de senaste digitala lösningarna.

Bli en del av en rolig arbetsplats

Är du tekniskt lagd och brinner för att arbeta med bilar? Vill du vara med och förvandla skåpbilar till skräddarsydda, rullande arbetsplatser? Vår kund i Södertälje fortsätter växaoch vi behöver nu förstärka vårt team med montörer som har erfarenhet inom fordonsel. Du kommer att arbeta med att installera allt ifrån skåp och förvaringslösningar till billarm och ljusriggar.

Vi bygger ett team

Vi på Jobwise bygger just nu ut vårtarbetslag som ska förvandla nyproducerade skåpbilar till rullande arbetsplatser och verkstäder genom skräddarsydda bilinrednings-lösningar. Vi erbjuder en engagerad arbetsmiljö där dina färdigheter kommer väl till pass och där det är svårt att ha tråkigt!

Vad erbjuder vi?
  • En trevlig och stöttande arbetsmiljö där dina insatser verkligen gör skillnad
  • Möjlighet att vidareutvecklas inom företaget och arbete med en mängd olika projekt.
  • Arbetstider: Måndag till fredag, 07:00 - 15:30.
  • Lön ca 190kr/h
  • Kollektivavtal
    Vi söker dig som har:
    • Ett genuint intresse för fordon
    • God verktygsvana
    • Utbildning inom fordonsel (meriterande)
    • Körkort (krav för tjänsten)
    • Förmåga att arbeta noggrant och kvalitetsmedvetetOm du vill ta nästa steg i din karriär och bli en del av ett företag där du verkligen kan göra skillnad, tveka inte - ansök idag!Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team!
        Om Jobwise

        Vi tror på att bra ledare attraherar och bibehåller bra personal. Med den filosofin ska vi skapa det bästa bemanningsföretaget i världenSom anställd på Jobwise så får du inte bara en attraktiv anställning där du omfattas av kollektivavtal och schyssta villkor. Du blir även en del av ett företag som anstränger sig för sina anställda.Vi kommer attvara ditt personliga bollplank och kommer finnas där för dig när du behöver det.

        Om arbetsgivaren

        Arbetsgivare

        Jobwise AB

        Placering

        Södertälje

        Kontaktperson

        Jobwise AB

        Dela jobbannonsen

        Anmäl annons