Jobbsafari är en del avschibsted logo

Montör

Randstad · Jönköping · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi nya montörer till våra kunder i och utanför Jönköping! Är du den vi letar efter?

Är du intresserad av att jobba inom industri, då har vi uppdraget för dig! Våra kunder belagda runt om i Jönköping söker nu efter duktiga och drivna montörer. Vi tror för att lyckas i denna tjänsten att du är motiverad och driven samt öppen för att lära dig nya saker. Tidigare erfarenhet från industrin är meriterande, men inget vi kräver.

Arbetet hos våra kunder är förlagt antingen dagtid 07.00-16.00 eller olika skifttider.

Vi ser gärna att du är en driven person med rätt motivation som vill lyckas på din arbetsplats, du ska inte vara rädd för att jobba i högt tempo och du ska har viljan att lära dig nya saker hela tiden. Krav på svenska i tal och skrift samt körkort och tillgång till bil.

Våra kunder har olika sätt att montera på beroende på vilken avdelning du är, verktyg som används är t.ex skruvdragare och olika provutrustningar. Skriftliga instruktioner samt ritningar är underlag till monteringen.

Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på mail: sara.bakkioui@randstad.se vi tar inte emot ansökningar via mail.

Välkommen med din ansökan

Ansvarsområden

  • Montering
  • Hel och del montering
  • Montering på line
  • Montering efter ritningar

Kvalifikationer

  • Svenska i tal och skrift är ett krav
  • Körkort och tillgång till bil är ett krav
  • Motivation och driv till att lyckas på din arbetsplats
  • Vilja att lära dig nya saker hela tiden

Om företaget

Randstad

På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Jönköping

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons