Jobbsafari är en del avschibsted logo

montör

Randstad · Härryda · Ansök senast 30 apr. (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba på ett världsledande företag inom högteknologiska radarlösningar? Då är Emerson rätt plats för dig!

Just nu söker vi nya kollegor till Emersons produktion i Mölnlycke. Vi på Randstad erbjuder ett tryggt och långsiktigt uppdrag hos Emerson med goda möjligheter till fast anställning direkt hos kund. Här arbetar man med montering av elektronik, mekanik och kvalitetskontroller av samtliga produkter.


Emerson håller till i deras nybyggda Innovation Center i Mölnlyckes Företagspark, bara en kvart från centrala Göteborg med goda förbindelser kollektivt samt fri parkering. Produktionen beskrivs bäst som en utvecklingsintensiv och innovativ miljö där varje enskild individ spelar en viktig roll för att bidra till företagets framgång. Produktionen är uppdelad i olika avdelningar, som i sin tur består av stationer. Som montör i produktionen ingår du i ett team som roterar på samtliga stationer där man monterar, testar och packar produkterna. Man deltar i gruppens förbättringsarbeten samt aktiviteter kopplade till Emersons produktionssystem.

Ansvarsområden

Som montör i produktionen ingår du i ett team som roterar på samtliga stationer där man monterar, testar och packar produkterna. Man deltar i gruppens förbättringsarbeten samt aktiviteter kopplade till Emersons produktionssystem.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • Har en god problemlösningsförmåga.
  • Motiveras av att arbeta i grupp.
  • Är praktiskt lagd och inte räds för att ta i.
  • Har tidigare erfarenhet av monteringsarbete.
  • Har en fullständig gymnasieutbildning.

Du behöver ha god datorvana och samt behärska svenska i tal och skrift liksom engelska som är Emersons koncernspråk. Vi lägger även stor vikt på personkemi. För oss är det viktigt att du har en vilja att alltid bidra med ditt bästa samt att du besitter en god förmåga att samarbeta med andra. Du är ansvarstagande och har inga problem med att arbeta självständigt mot högt uppsatta mål och deadlines.


Meriterande:

  • Teknisk bakgrund/utbildning med kompetens inom elektronik och/eller mekanik.
  • Erfarenhet av ritningsläsning.

Om företaget

Randstad

På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Härryda

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons