Jobbsafari är en del avschibsted logo

Miljökonsult

C3S · Malmö · Ansök senast 5 maj (6 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du vara en del av ett engagerat bolag inom miljö, omgivningspåverkan och geoteknik?

C3S Miljöteknik är ett engagerat konsultbolag inom miljö, omgivningspåverkan och geoteknik. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi hållbara värden i samhällsbyggandet. Våra konsulter utför tjänster inom miljö, geoteknik, avfallshantering samt omgivningspåverkan. Vi är även en viktig del av Qflow Group som kopplar samman de bästa teknikkonsultbolagen inom bygg- och anläggningsbranschen.

Vi vill nu anställa ytterligare en driven miljökonsult till vår Miljöavdelning med möjlighet till placering i Malmö, Helsingborg eller Halmstad.

Du kommer att ingå i ett härligt gäng där vi har specialister som är verksamma som exempelvis miljökonsulter, geotekniker och besiktningsmän. Genom våra expertkompetenser skapar vi förutsättningar för innovativa lösningar där vi kan utmana oss själva och kunden i jakten på hållbara, säkra och pålitliga lösningar. Då vi har en platt organisation, med närhet till snabba beslutsvägar, finns det goda möjligheter för dig att både utveckla och utvecklas.

Att jobba som Miljökonsult hos oss är en bred roll där du ansvarar för hela projektet från start till mål och håller regelbunden kontakt med kunden. Vi söker efter dig med relevant utbildning och erfarenhet mot miljö- och materialinventeringar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med förorenade områden; med fokus på provtagning, utredning och rapportskrivning. Det är även meriterande om du har kunskaper inom återbruk, certifiering av byggnader samt fuktkontroll.

Vi arbetar alltid utifrån ett helhetsperspektiv med att kartlägga, sammanställa och analysera för att identifiera förbättringsåtgärder för kund såväl som miljö. Oberoende om du verkat som uppdragsledare eller handläggare så vill vi gärna komma i kontakt med dig, då vi eftersträvar att anpassa rollen så att dina styrkor kommer till sin bästa rätt. För att lyckas i rollen har du en hög servicekänsla och trivs med att arbeta i en relationsskapande roll där du även bidrar till företagets tillväxt. Vi ser att du är en positiv lagspelare som sätter laget framför jaget och vill utvecklas.

I rollen arbetar du med kunder i södra Sverige och därför är körkort är ett krav för tjänsten.

Vi erbjuder en ständigt lärande organisation där vi utgår från befintliga, traditionella lösningar och utvecklar dessa vidare. För oss är det viktigt att alla trivs och har kul på jobbet; och om vi får säga det själva - så är vi ett rätt härligt gäng!

Vi ser fram emot din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

C3S

Placering

Malmö

Kontaktperson

Qflow Group AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons