Jobbsafari är en del avschibsted logo

Miljöinspektör till Public People

Miljöinspektör till Public People

Public People · · Ansök senast 30 apr. (Idag)

Heltid · Tillsvidareanställning

Public People är ett personligt, snabbväxande och kvalitativt konsultföretag som hjälper Sveriges kommuner med interimslösningar inom främst specialist- och chefsområden. Som medarbetare på Public People blir du en viktig del av vårt kvalificerade nätverk med kompetenta, kvalitetsmedvetna och prestigelösa medarbetare, som alla har en sak gemensamt; viljan att bidra till och göra skillnad inom den offentliga sektorn.

Vi på Public People har alla olika erfarenheter, profiler och kompetenser vilket gör att vi kompletterar varandra på bästa sätt. Samtidigt enas vi alla oavsett roll, kring vår värdegrund som speglas i allt vi gör: kvalitet, förtroende, självledarskap och hjärta. På Public People är allt möjligt. Vi ser lösningar i stället för problem. Vi är flexibla och skräddarsyr anställningar för att passa individen. Hos oss är målet att du ska hitta balans mellan arbetsliv och privatliv och det finns ofta möjlighet till både flexibla arbetstider och distansarbete. Tillsammans gör vi skillnad. Bli en av oss du också!

På grund av stor efterfrågan behöver vi nu anställa ytterligare en kollega. Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet som miljöinspektör med inriktning miljö- och/eller hälsoskydd. Särskilt meriterande är om du har erfarenhet av handläggning och tillsyn inom området lantbruk. Vi söker vi dig som letar efter nya utmaningar, är effektiv, lyhörd, flexibel och når goda resultat och som vill vara med och främja människors hälsa och bidra till en hållbar miljö inom Sveriges kommuner.

Arbetsuppgifter

Vi tror på dig och din förmåga, därför ger vi dig stort utrymme i din roll. Som konsult inom miljöområdet får du ett omväxlande och utvecklande arbete där du arbetar självständigt med stort eget ansvar för att driva dina ärenden. Du ska på ett rättssäkert sätt kunna planera och genomföra tillsyn inom miljöbalken ute hos kund, där du säkerställer efterlevnad av miljö- och hälsoskyddsregler. Du kommer även att handlägga olika typer av miljöskydds- och hälsoskyddsverksamheter. Utöver detta ingår även rådgivning och vägledning till både företagare och kommuninvånare. Tjänsten ger dig möjlighet att vara med och bidra till en hållbar miljö och främja människors hälsa på ett meningsfullt sätt.

Arbetet som konsult hos Public People utförs i regel 3-6 månader hos en kund i taget. Vi verkar över hela landet vilket gör att uppdrag inte alltid är i direkt närhet till hemorten. Ambitionen alltid är att tilldela våra konsulter uppdrag så nära hemorten som möjligt, men arbetet kan också innebära längre resor och ibland övernattning i samband med uppdrag. En del arbete kan i regel utföras på distans.

Kvalifikationer

  • Högskoleutbildning till miljö- och hälsoskyddsinspektör eller motsvarande
  • Flera års erfarenhet från arbete som miljöinspektör i offentlig verksamhet
  • Kunskap och erfarenhet inom området lantbruk är särskilt meriterande
  • Goda kunskaper inom miljöbalken och förvaltningsrätt
  • Erfarenhet av att arbeta med tillsyn enligt miljöbalken
  • Goda kunskaper i det svenska språket och kan uttrycka dig väl i tal och skrift
  • Krav på B-körkort

För att lyckas i rollen är du lyhörd till din omgivning och professionell i ditt bemötande samt gillar att jobba som myndighetsperson. Du är öppen och flexibel för kundens behov och önskemål och ser möjligheter i förändringar samt trivs med att jobba i olika uppdrag och kommuner med olika arbetssätt, system etc. Du har en god förmåga att kommunicera och samarbeta med andra. Du tar egna initiativ och kommer med nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor och ansvarar och driver ditt arbete framåt samt levererar resultat.

Vi erbjuder dig

  • Ett spännande och varierande arbete med frihet under ansvar
  • Möjlighet till arbetsrelaterad och personlig utveckling
  • En bra lön och andra attraktiva förmåner
  • Balans mellan arbetsliv och privatliv genom möjlighet till flexibla arbetstider och distansarbete
  • Kompetenta och trevliga kollegor
  • Tillsvidareanställning på heltid

Ansök redan nu, men senast 30 april 2024.

GDPR

Vi behandlar din personliga information i enlighet med GDPR. Om du önskar att vi raderar din information för du det enklas genom att begära det via vår karriärsida ”Connect”.

Låter det intressant? Kontakta oss så får du veta mer!

Carl Fredrik Strid, partner Public People, carlfredrik.strid@publicpeople.se

Peter Lund, partner Public People; peterlund@publicpeople.se

Inför rekryteringsarbetet har Public People tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla former av annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Public People

Kontaktperson

Public People AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons