Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mellansjö skola söker klasslärare åk 4-6

Mellansjö skola söker klasslärare åk 4-6

Nytida · Täby · Ansök senast 29 sep. (153 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Din erfarenhet och kunskap Vi söker dig som har lärarexamen mot de yngre åldrarna, åk 4-6. Erfarenhet av arbete med barn och ungdomar med funktionsvariationer är meriterande.

Som person är du strukturerad, prestigelös och flexibel. Du har ett tydligt och lågaffektivt förhållningssätt. Du har förmågan att se elevers olika behov och styrkor samt att styra och följa upp verksamheten utifrån skolans pedagogiska mål och vision. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Mellansjö skola Mellansjö är en grundskola med plats för elever från åk 1 till åk 9 och består av sju klasser. I klasserna arbetar både lärare och assistenter i sammansvetsade team med specialpedagogiska utmaningar. Vår verksamhet riktar sig till elever med diagnos inom autismspektrat och ibland även tilläggsdiagnoser. Alla våra elever har behov av särskilt stöd. Vi använder oss av tydliggörande pedagogik, lågaffektivt bemötande och vi arbetar lösningsfokuserat. Skoldagen genomsyras av trygghet, studiero och en lustfylld lärmiljö där kunskapsutveckling är i fokus.

Mellansjö skola ligger naturskönt i Täby kyrkby bredvid Vallentunasjön. Lokalerna är anpassade efter elevernas behov med utrymme att sitta både i grupp och avskilt.

Din rollEnligt vårt pedagogiska ramverk arbetar vi med individen i centrum. I rollen som lärare ingår att planera, genomföra och följa upp undervisningen och elevernas lärande. Du har förmåga att bygga goda relationer med våra elever och ser relationsbyggandet som en grundförutsättning för att lyckas i ditt uppdrag.

Du deltar i lärarmöten och arbetslagsmöten veckovis. Du deltar även i APT som äger rum en gång per månad. Du tar också en aktiv roll och utvecklar verksamheten tillsammans med all personal på skolan.

Det här får du hos oss:

  • Möjlighet att arbeta i små undervisningsgrupper.
  • En gemensam pedagogik för att ge den bästa förutsättningen och stödet till eleverna.
  • Kollegialt lärande - nära samarbete med kollegor, elevhälsoteam och rektor.
  • Kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära.
  • Förmånsportal med rabatter och förmåner.

Vi har kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvård- och skobidrag.

Titta gärna på Mellansjö skolas Instagram: https://www.instagram.com/nyti...

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.

Övrigt Anställningsform: tillsvidare med 6 månaders provanställning Lön: vi tillämpar individuell lönesättning Tillträdesdag: 9 augusti Sista ansökningsdag: 2024-05-19 För mer information kontakta: bitr. rektor Ulrika Bergström 076-760 99 74 Facklig kontakt: Sveriges Lärare tfn 077-515 05 00

Ansökan Välkommen att ansöka via knappen ”Bli en Mellansjöare!" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande. Innan anställning ska du uppvisa ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nytida

Placering

Täby

Kontaktperson

Nytida AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons