Jobbsafari är en del avschibsted logo

Melanders söker en fiskhandlare till NK’s saluhall!

Melanders söker en fiskhandlare till NK’s saluhall!

Melanders NK Saluhall · Stockholm · Ansök senast 5 juli (66 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Inledning

Är du redo för en spännande karriär där varje dag bjuder på nya utmaningar och möjligheter att växa? Vill du vara en del av ett team som inte bara säljer fisk, utan också delar med sig av sin passion för havets läckerheter? Då är Melanders på NK platsen för dig!

Information om tjänsten

Ända sedan den första Melanders-butiken öppnade 1961 i Östermalms Saluhall har den främsta drivkraft varit att erbjuda de absolut finaste råvaror naturen kan uppbringa. Deras långvariga kärleksrelation till råvaror av yppersta kvalitet – oavsett om det handlar om kött, fisk, ostar eller frukt och grönt – genomsyrar förstås även koncernens restaurangkoncept.
Melanders olika restauranger skiljer sig åt sinsemellan, men grundprincipen är alltid densamma: bra kockar och bra råvaror.
I gruppen ingår Wärdshuset Ulla Winbladh, Konstnärsbaren, Wedholms Fisk, Southside Pub, Ångbåtsbryggan, Sjöpaviljongen, Tysta Mari, ART Bakery, Stockholm Fisk och alla Melanders butiker och restauranger.
Denna rekrytering avser Melanders Saluhall på NK i Stockholm.

Vi erbjuder

I denna unika jobbmöjlighet har du chansen att få arbeta i en stimulerande arbetsmiljö i en av Stockholms mest besökta platser. I myllret av matintresserade kunder ges du möjligheten att arbeta med högkvalitativa produkter och utveckla din kunskap inom fisk och skaldjur.


Arbetsuppgifter

Dina arbetsdagar handlar främst om att förbereda och hantera färska fisk- och skaldjursprodukter enligt Melanders höga standarder.
Du använder din expertis till att tillhandahålla produktkunskap och ge rekommendationer till kunder baserat på deras preferenser och behov.
Självklart säkerställer du att fiskdisken är prydligt organiserad och attraktivt presenterad under hela arbetsdagen.
Arbetet handlar även om att hantera beställningar och förse kunder med förstklassig service och rådgivning.
I linje med vår höga kvalité är det också viktigt att du i denna roll bidrar till att upprätthålla en ren och säker arbetsmiljö enligt gällande hygienstandarder.

 

Vi söker dig som

Vi söker dig som delar vår vision om att arbeta hållbart med skandinaviska råvaror och ett traditionellt svenskt mathantverk. För att lyckas i rollen som fiskhandlare tror vi att du har arbetat som kock eller i en färkvarudisk. Vidare ser vi att du besitter en god kommunikationsförmåga och har en naturlig fallenhet för att alltid erbjuda bästa möjliga kundupplevelse.

Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med färsk fisk och skaldjur eller har goda kunskaper i att rådgöra och tipsa om mat och råvaror är det starkt meriterande!

Flytande svenska och engelska tal är ett krav för tjänsten.

Övrigt

  • Stad: Stockholm
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Snarast möjligt eller enligt överenskommelse
  • Kontaktperson för rekryteringen: Ellen Lektorp, ellen.lektorp@simplifiedco.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Melanders NK Saluhall

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Simplified Recruitment Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons