Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mekanikkonstruktör

AFRY AB · Halmstad · Ansök senast 2 maj (2 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Företagsbeskrivning

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Jobbeskrivning

Vill du vara med och utveckla morgondagens produkter? Som konsult hos oss kommer du erbjudas en variation av uppdrag inom maskinkonstruktion. Allt för att skapa möjligheter och kompetensutveckling för dig. Just nu söker AFRY i Halmstad såväl erfarna som juniora mekanikkonstruktörer!

Tillsammans utvecklar vi framtidens produkter och lösningar hos flera av Sveriges mest spännande företag. AFRY är ett av Sveriges största konsultbolag och du får tillgång till ett stort nätverk av kollegor och experter inom alla branscher och teknikområden både lokalt i Halmstad, men även nationellt/internationellt. Uppdragen varierar över tid och vi gör uppdrag både på plats hos kund och i våra egna lokaler. Dina arbetsdagar kommer sträcka sig mellan att konstruera specialmaskiner till att utveckla nya produkter.

Kravspecifikation

För att du ska trivas och lyckas hos oss tror vi att du är en person som har minst två års, gärna mer, erfarenhet av arbete med mekanik och konstruktion. Du har goda kunskaper inom Solid Works, Creo och/eller Inventor.

Vi ser gärna att du har en relevant teknisk utbildning inom mekanik, maskinteknik eller produktutveckling på högskolenivå eller motsvarande. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska i så väl tal som skrift och B-körkort är ett krav eftersom resor till kunder runt om i regionen kan förekomma.

Meriterande är kunskap och erfarenhet inom konstruktion av specialmaskiner samt maskinsäkerhet och CE märkning.

För att trivas i rollen ser vi att du älskar teknik och har en fundamental “hur funkar det”-inställning. Du har ett intresse för att utvecklas i olika typer av uppdrag tillsammans med oss på AFRY och våra kunder. Detta visar sig gärna genom ditt engagemang, noggrannhet och driv för dina arbetsuppgifter. Du tycker om att lösa problem i grupp men även att hitta lösningar på egen hand.

Ytterligare information

Vi står upp för jämställdhet, mångfald och inkludering! På AFRY blir du en del av en mångsidig, inkluderande organisation där våra skillnader är våra styrkor. Vi respekterar varandra och har kul på jobbet. Läs gärna mer om vårt mångfaldsarbete HÄR.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss, vi kan däremot inte ta emot ansökningar via mail.

Startdatum: Enligt överenskommelse.

Har du frågor kontakta

Christian Bergdahl /Rekryterande chef

christian.bergdahl@afry.com


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY AB

Placering

Halmstad

Kontaktperson

AFRY AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons