Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mekaniker till Torvalla Bil Sätra KIA

Mekaniker till Torvalla Bil Sätra KIA

Torvalla Bil · Stockholm · Ansök senast 2 okt. (156 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Torvalla Bil Sätra KIAfortsätter att växa och söker nu 1 mekaniker till vår verkstad. Är det dig vi söker? skicka in din ansökan idag!

ErbjudandetPå Torvalla Bil genomsyrar den familjära känslan vår kultur tillsammans med vår värdegrund. Vi tror på att låta medarbetare växa tillsammans med oss och erbjuder därför utbildningar så att du kan fortsätta utvecklas i ditt yrke som mekaniker.

För oss är det viktigt att alla som jobbar hos Torvalla Bil mår bra, därför erbjuder vi friskvårdsbidrag men även andra förmåner som rikskort och förmånliga rabatter. Vi säkerställer bra arbetsvillkor och som mekanikeromfattas du av kollektivavtal.

RollenSom mekaniker arbetar du med alla förekommande arbetsuppgifter såsom service, felsökning, reparationer, samt förebyggande underhåll enligt tillverkarens anvisningar.

Hos oss arbetar du i ett tajt team med korta vägar till beslut, vi arbetar tillsammans mellan avdelningar där våra relationer driver oss framåt. Det finns mycket kunskap hos oss med goda möjligheter till utveckling och utbildning. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp där vi hjälper varandra.Tjänsten är heltid. Provanställning 6 månader tillämpas. Arbetstiderna är dagtid 40 timmars arbetsvecka.Tjänsten finns tillgänglig omgående.

Du som söker till ossVi ser att du som söker har en allmänt intresse för bilar och teknik. Likt oss andra är du en glad och social person. Du arbetar självständigt men trivs väl att arbeta i team och samarbeta med dina kollegor. Du har goda språkkunskaper i både svenska och engelska. Krav på följande• Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet • B-Körkort• Minst 2 års arbetserfarenhet inom bilbranschen• Utbildad i bilglas (meriterande)• Arbetat på auktoriserad bilverkstad (meriterande)

Om Torvalla Bil Sätra KIATorvalla Bil fortsätter växa. 2022 utökade vi vår verksamhet i Sätra med ytterligare en anläggning som enbart fokuserar KIA. Under våren/sommaren 2024 bygger vi ut och gör anläggningen ännu större.Tillsammans med 2 till KIA anläggningar är Torvalla BilStockholms största återförsäljare av KIA.

Vi erbjuder dig en viktig, social och varierad roll i ett stabilt familjeföretag där vi behandlaralla lika. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp där vi hjälper varandra för atttillsammans skapa goda resultat med nöjda kunder i fokus. Den familjära känslangenomsyrar vår kultur tillsammans med vår värdegrund som grundpelaren.

AnsökanIntervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Markus Johansson, eftermarknadschef, Markus.Johansson@Torvallabil.se. Observera att ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Torvalla Bil

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Torvalla Bil Haninge AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons