Jobbsafari är en del avschibsted logo

Medicinsk vårdadministratör till VO ögon, USÖ

Medicinsk vårdadministratör till VO ögon, USÖ

Region Örebro län · Örebro · Ansök senast 5 maj (6 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens HoS:2024:265 i din ansökan

Vi på Verksamhetsområde ögon söker nu dig som är engagerad och lösningsorienterad och som gillar varierade arbetsuppgifter och utmaningar. I rollen som vårdadministratör hos oss erbjuds du ett stimulerande och omväxlande arbete med eget ansvar och stor möjlighet att själv utveckla din roll.

Inom VO ögon arbetar drygt 130 medarbetare, varav 20 medarbetare tillhör administrationen. Verksamhetsområdet har mottagning, operationsavdelning, vårdavdelning och administration. VO ögon har en omfattande mottagning där vi årligen tar emot cirka 45 000 patientbesök och vi genomför c:a 5000 operationer. Den administrativa enheten samarbetar med verksamhetsområdets alla enheter och yrkeskategorier. Sedan februari 2021 har vi vår verksamhet i det högteknologiska H-huset.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Medicinsk vårdadministratör till VO ögon, USÖ

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar medicinsk dokumentation, patientkallning, remisshantering, skanning och flera andra administrativa arbetsuppgifter i verksamheten.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Godkänd utbildning som medicinsk vårdadministratör, medicinsk sekreterare eller läkarsekreterare. Du har kunskap i patientadministrativa systemet Imx, Klinisk Portal vårddokumentation, RoS och Officepaketet. Erfarenhet av arbete i Cosmic ser vi som ett plus.

Vi söker dig som har goda kunskaper i svenska språket samt förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift. Du är serviceinriktad, noggrann och tar initiativ och ansvar i ditt arbete.

Vi värdesätter egenskaper som positiv attityd, god samarbetsförmåga och flexibilitet. Vi vill att du ska komplettera arbetsgruppen så personlig lämplighet är viktigt.

Ansökan

Urval och intervjuer sker fortlöpande, så vänta inte med din ansökan.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Örebro län

Placering

Örebro

Kontaktperson

REGION ÖREBRO LÄN

Vid ansökan:Ange referens HoS:2024:265 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons