Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mediakonstruktionsledare

Alleima Tube AB · Sandviken · Ansök senast 30 apr. (Idag)

Heltid · Tillsvidareanställning

Inom Alleima finns Facility Management (FM) som är en supportavdelning med kunder inom hela Sandvikens Industripark. Hit söker vi nu en Mediakonstruktionsledare till Sandviken som vill vara med och driva morgondagens utveckling av Alleimas industriprocesser.


Din roll


I rollen som Mediakonstruktionsledare får du möjlighet att leda spännande och omväxlande projekt i dess olika faser från idé till färdigt projekt. Säkerhet, kvalitet, ekonomi och teknik är viktiga hörnstenar i varje projekt och i rollen ansvarar du för att hitta lösningar som uppfyller verksamhetens krav, kommunicera planer och resultat till leverantörer, beställare och andra intressenter.


Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Upprätta kontrakt och kontrollera mediainstallationer samt medverka vid överlämning, igångsättning och drift.
  • Vara företagets sakkunnige vid mediainstallationer för våra industriprocesser.
  • Projekteringsledning för ny- och ombyggnads av processer i industrin.
  • Kostnadsberäkningar i olika stadier av investeringsprocessen.
  • Organisera systematisk utvärdering och erfarenhetsåterföring.
  • Säkerställa att rådande lagar och regler efterlevs.
  • Samordna externa resurser.


Till din hjälp har du ett team med externa resurser där du som konstruktionsledare agerar kontaktperson och arbetsleder teamet.


I samråd med kunderna resurssätter ni projekten med rätt kompetens för uppdraget.


Din Profil


Vi söker dig som innehar en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom relevant område, gärna med mediakonstruktion som inriktning samt tidigare erfarenhet av projektledning. För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha tidigare erfarenhet av mediakonstruktion från en tillverkande industri, har du erfarenhet från stålindustri ses det som meriterande.


Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper som präglas av ett tekniskt intresse med en analytisk förmåga för att förstå, och omvandla kundkrav till mediabehov i våra processer. Rollen har idag inget personalansvar, men likväl ett ledarskapsansvar, därför behöver du ha en förmåga att på ett framgångsrikt sätt leda och fördela arbete genom god kommunikation och lyhördhet.


Vad du kan förvänta dig av oss


På Alleima är vi övertygade om att mångfald och inkludering leder till en bättre arbetsplats för våra anställda, vårt företag och våra kunder.


Vi bryr oss: Vi är stolta över det vi gör. Vi bryr oss om våra kunder, våra medarbetare, miljön, de samhällen där vi verkar och den framtid vi delar.


Vi levererar: Vi levererar på våra åtaganden, med ett lösningsorienterat tankesätt gör vi det möjligt för våra kunder att vara deras allra bästa: Mer effektiva, lönsamma och hållbara


Vi utvecklas: Vi utvecklas ständigt. Tillsammans tar vi ledningen för att främja material, ambitioner, industrier, oss själva – och samhällen till det bättre.

Övrig information


För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Tord Hedman, rekryterande chef, +46 70 313 90 18


För frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:

Per Hammas, ansvarig rekryterare, +46 79-098 49 50


Fackliga kontaktpersoner:

Maria Sundqvist, Akademikerföreningen, 070 651 73 81

Kjell-Åke Klockervold, Ledarna, 070 314 24 43

Mikael Larsson, Unionen, 070 307 30 48


Välkommen med din ansökan senast 2024-04-30.


På Alleima är vårt uppdrag mycket mer än att leverera högkvalitativa produkter, teknologi och processer – genom samarbete utvecklar vi de bästa lösningarna efter våra kunders behov och att det är så vi uppnår våra affärsmål är bästa sättet att beskriva vårt dagliga arbete. Med nyfikna medarbetare och säkerheten som vår första prioritet, skapar vi en arbetsmiljö där Du kan utvecklas både som person och i ditt arbete.


Med en tydlig riktning för vår resa, där vi nyttjar vår position som teknologiledare, progressiv affärspartner och där vi är drivande vad gäller hållbarhet, syftar vi till att bli ett ännu starkare bolag inom vår industri.


Är Du redo att anta denna utmaning tillsammans med oss? Följ med på vår resa! www.alleima.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Alleima Tube AB

Placering

Sandviken

Kontaktperson

Alleima Tube AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons