Jobbsafari är en del avschibsted logo

Medarbetare till restaurang och bar, Hackholmssund

Medarbetare till restaurang och bar, Hackholmssund

Hackholmssund · Upplands-Bro · Ansök senast 19 maj (20 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

På Hackholmssund har vi höga ambitioner och vi rör oss i en miljö där vi är måna om att bjuda på en upplevelse utöver det vanliga. Ett värdskap där service och bemötande, flexibilitet och kvalité är givna inslag. Vi brinner för omsorg och finess i varje detalj men har samtidigt alltid nära till skrattet. Varmt, avslappnat men trots detta elegant. Nu söker vi nya kollegor som vill utvecklas tillsammans med oss. Vi ser fram emot din ansökan!

Hackholmssund ligger naturligt inbäddad på en Mälarhalvö i vacker natur och bara 40 minuter från Arlanda flygplats och Stockholm city. Avskilt, säkert och intimt - en optimal plats för affärsrelaterade möten helt enkelt! Sedan januari 2023 då vår nybyggnation ”The Court” by Hackholmssund stod klar har vi 65 enkelrum och möteslokaler för upp till 100 gäster med två matsalar och tillhörande kök samt en väl utrustad bar.

Hos oss arbetar du i ett drivet team och tillsammans levererar vi god mat och service till våra gäster i en välkomnande och familjär atmosfär. Arbetstider varierar men då vi endast jobbar mot grupper och företag är arbetstiden koncentrerad till veckodagarna med ett fåtal förekommande helger.

Vi letar nu nya kollegor som vill jobba både med servering i matsalen och i baren och vi tror att följande stämmer väl in på dig:

  • Att du har ett genuint intresse för och erfarenhet från restaurang, service och människor
  • Att du är villig att utvecklas med Hackholmssund
  • Att du älskar mat & dryck
  • Att du har förmågan att växla tempo och fatta självständiga beslut
  • Att du är ambitiös och dessutom leveransbenägen

Personlighet och attityd är väldigt viktigt hos oss. Vi ser dig som trygg, passionerad, prestigelös, lösningsorienterad, nyfiken och positiv.

Då vi ligger en bit utanför stan med begränsade möjligheter till kommunal trafik, är det dessutom en förutsättning att du har körkort och tillgång till egen bil. Det är även viktigt att du talar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Låter det här som något för dig?

Anställningen gäller heltid och tillsvidare med 6 månaders provtjänstgöring.

Placering: Hackholmssundsvägen 15, Bro

Vi tillämpar naturligtvis kollektivavtal, tillhandahåller ett generöst friskvårdsbidrag och tycker själva att vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Ahrnborg på 0704836766.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Krav

  • Ett genuint intresse för och erfarenhet från restaurang, service och människor
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
  • B-körkort

Meriterande

  • Erfarenhet som bartender


Om arbetsgivaren - Hackholmssund

Hackholmssund har som ambition att vara Sveriges mest eftertraktade mötesplats, där ledande företag ostört och utan avbrott kan träffas, diskutera, förhandla och fatta beslut. En majoritet av de som besöker Hackholmssund är ledning- och styrelsegrupper som sätter stort värde på flexibilitet och ett genuint värdskap. Hackholmssund ligger avskilt på en egen halvö invid Mälaren ca 4,5 mil från Stockholm.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hackholmssund

Placering

Upplands-Bro

Kontaktperson

Ls Jobbet AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons