Jobbsafari är en del avschibsted logo

Medarbetare till lager/magasin hos AB Västerbottens Fodercentral

Medarbetare till lager/magasin hos AB Västerbottens Fodercentral

Northern Skill · Umeå · Ansök senast 25 okt. (158 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Nu söker vi dig som gillar ansvar, trivs med varierade uppgifter och som långsiktigt vill stärka oss på vårt lager/magasin

Fodercentralen firar 2025 hela 70 år och vi är stolta över att kännetecknas som en långsiktig arbetsgivare och pålitlig partner hos våra kunder. Under dessa 70 år har vår idé varit att finnas där det norrländska lantbruket finns, med tillverkning, ordermottagning och lager.

Om rollen: Du kommer att vara en del av ett team där samarbete och kommunikation blir viktiga delarmen kommer även att arbeta självständigt i dina arbetsuppgifter där du har eget ansvar.

Kort om gruppens ansvar:

  • In- och utleveranser av handelsvaror
  • Planering av utlastningar
  • Hantering av gödsel inklusive säckning för leverans
  • Dokumentation och lagerinventeringar
  • Bevarande av ordning och reda samt upprätthållande av renlighet

Kort om ditt ansvar:

  • Lastning och lossning av gods
  • Bokning av frakter
  • Plockning och packning av varor för bulk- och styckegodsfordon
  • Främjande av en positiv arbetsmiljö och trivsel med kollegor
  • Ansvar för datummärkning och grovrengöring av magasinet

Vem vi söker:

Du ska besitta en starkgrund av struktur, noggrannhet och ansvarstagande. Vi ser attförmågan att navigera smidigt genom datorsystem finns på plats.Vår nya medarbetareupprätthåller en god fysisk form för att hantera de fysiska kraven på arbetsuppgifterna, som ofta inkluderar tunga lyft och aktivitet. Flexibilitet är en nyckelkomponent i personens tillvägagångssätt, vilket möjliggör att kunna hantera olika situationer och uppfylla olika behov, allt med en serviceinriktning i åtanke.

Stress är något du bör kunna hanterar väl, vilket möjliggör effektivitet även i krävande situationer. Tidigare erfarenhet av lagerarbete och inventering gör att duhar kunskap om processerna och behoven inom detta område.

Problemlösare är alltid en stark egenskap. Kan du genompraktiska och teoretiska färdigheter lösa problem och hantera uppgifter är detta något vi ser som en styrka

Krav:Kort för hjullastare samttruckkort.Förmåga att hantera dokumentation och samtal på Svenska och ibland Engelska samt god systemvana.

Från oss som rekryterar: Vi ser att rollen för medarbetaren på lager/magasin hosFodercentralen erbjuder en stimulerande och mångsidig arbetsmiljö. Fodercentralen har ett starkt fokus på samarbete, en prestigelös kultur där alla hjälps åt oavsett titel och verkar med stort hjärta för kunderna i alla lägen. Har du inte världens snyggaste CV så anser vi på Northern Skill att du alltid kan presentera dig för oss genom fritext eller slå en signal.

Vi är det personliga rekryteringsföretaget med norrländska som koncernspråk och är mer intresserade om vem du är - än hur duktig du är på skriva CV.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Northern Skill

Placering

Umeå

Kontaktperson

Northern Skill AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons