Jobbsafari är en del avschibsted logo

Medarbetare - Förbutik

ICA SUPERMARKET · Älvdalen · Ansök senast 19 maj (17 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl


Är du vår nya stjärna? Vi letar efter en effektiv och ansvarstagande individ som trivs med att arbeta hårt och kan anpassa sig till varierande arbetstider, veckans alla dagar.

Vi söker just nu personal till Förbutiken som kan arbeta på dagtid/kvällar/helger.

Tjänsten är på 30 timmar i veckan och är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning.

Erfarenhet från liknande arbete är en meriterande.

Arbetet i Förbutiken innebär att du tillsammans med en kollega ansvarig för att fylla upp avdelningen genom att beställa varor, fylla på samt hålla koll på sortimentet och nyheter.

I Förbutiken är du ansiktet ”utåt” och den första som våra kunder möter, så ditt kundbemötande är viktigt. I vår förbutik kan kunderna fika, hämta paket eller lägga spel på ATG eller svenska spel.

På vår butik ”team plockar” vi och det innebär att vi hjälper varandra med varorna och sysslorna som behöver göras dagligen. Där är även du en viktig nyckel för hela butiken.

Förutom tjänsten i Förbutiken så innebär tjänsten att du sitter i de andra kassorna, plockar varor på andra avdelningar, inventerar med mycket mera.

Om du är flexibel, effektiv och har stark arbetsmoral, då är du den vi söker! Ansök nu och bli en viktig del av vårt framgångsrika team!

Vårt kundmöte är det viktigaste vi har därför krävs det högsta servicekänsla och en positiv attityd är ett absolut måste. Liksom att kunna samarbeta och kommunicera med sina arbetskamrater på ett positivt och utvecklande sätt.

Har man inte erfarenheten men är matintresserad och har en stark vilja att lära sig yrket, var inte rädd att söka ändå, vi utbildar ambitiösa personer.

För att vara aktuell för en anställning behöver du ha fyllt 18 år, och kunna arbeta under vardagar och helger.

Vi följer Handels kollektivavtal.

Din ansökan och ev. frågor skickas till: linda.a.nilsson@supermarket.ica.se


Varmt välkommen med din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ICA SUPERMARKET

Placering

Älvdalen

Kontaktperson

Milimade AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons