Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mechanical Engineer till Aimpoint

Tech Talents Consulting i Sverige AB · Malmö · Ansök senast 31 maj (32 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

OM ROLLEN

Till Aimpoint söker vi nu en mekanikkonstruktör som kommer att vara en nyckelperson i deras tekniska team. Som mekanikkonstruktör kommer du att arbeta nära deras erfarna ingenjörer och bidra till design, analys och utveckling av mekaniska system, produkter och komponenter. Ditt huvudsakliga ansvar kommer vara att stödja i utformningen av tekniska lösningar och delta i hela produktutvecklingsprocessen. I denna roll får du möjlighet att samarbeta med andra väldigt erfarna konstruktörer för design och utveckling av komponenter eller system. Detta kan inkludera skapande av 2D- och 3D-modeller, arbete och framtagning av tekniska ritningar. Du får chansen att arbeta övergripande med allt från analys och simulation, delta i skapandet av prototyper, test och dokumentation. Du får här möjligheten att jobba över hela designprocessen.

OM FÖRETAGET

Aimpoint AB är en framstående och innovativ företagsgrupp specialiserad på avancerade sikten och optiska lösningar för militära och civila användningsområden. Med en passion för precision och teknologisk excellens har Aimpoint etablerat sig som en global ledare inom sitt område. Företaget grundades med en vision att öka träffsäkerheten och öka effektiviteten för yrkesmän och entusiaster inom jakt, sportskytte och försvar.

Aimpoints produkter kännetecknas av högkvalitativ optik, tillförlitlighet och hållbarhet, vilket gör dem till det självklara valet för militära enheter, polisstyrkor och jägare världen över. Med en stark närvaro på den globala marknaden betjänar Aimpoint kunder över hela världen och har byggt långvariga partnerskap baserade på förtroende och prestanda.

Företagets huvudkontor är baserat i Malmö, Sverige, och det har etablerade förgreningar och distributörer i olika länder. Aimpoint strävar ständigt efter att driva teknologiska framsteg och skapa innovativa lösningar för att möta de ökande kraven inom säkerhet och precision. Med en dedikerad och kunnig arbetskraft är Aimpoint engagerat i att erbjuda exceptionella produkter och enastående kundservice, vilket cementerar sin ställning som branschledare och pålitlig partner för sina kunder.

VI SÖKER DIG SOM
  • Relevant högskole- eller universitetsexamen inom Maskinteknik eller besläktat område.
  • Ca 3-5 års relevant erfarenhet. 
  • Erfarenhet av SolidWorks
  • Erfarenhet av praktiskt arbete inom mekanik – eller mekanisk verkstad.
  • Starka problem-lösnings- och analytiska färdigheter.
  • Utmärkta kommunikations- och teamworkförmågor.
  • Vilja att lära och anpassa sig till nya teknologier och metoder.

Meriterande:

  • Erfarenhet av liknande arbete inom mekanisk konstruktion.
  • Erfarenhet från branscher så som MedTech, Bilindustrin eller Försvarsindustrin
  • Kunskap att skriva testplaner, dokumentation och rapporter
OM OSS - Tech Talents

Tech Talents är ett systerbolag till Vinnergi AB och ingår i en större koncern. Huvudägare är Sobro AB, en engagerad och långsiktig ägarpartner. Genom affärsglädje, fokus på företagskultur och medarbetare samt tydliga målsättningar är de med och bygger våra lönsamma företag med god tillväxt och bestående värden.

ÖVRIG INFORMATION

Intervjuer kommer hållas löpande. Så vänta in med din ansökan eller kontakt med oss.

Startdatum: Snarast möjligt efter överenskommelse

Omfattning: Heltid, Tillsvidareanställning hos Tech Talents med uppdrag hos Aimpoint och därefter överrekrytering till Aimpoint.

Plats: Malmö

Kontaktperson: Therese Bengtsson, therese.bengtsson@techtalents.se

Låter detta som tjänsten för dig? Varmt välkommen med din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tech Talents Consulting i Sverige AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Tech Talents Consulting i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons