Jobbsafari är en del avschibsted logo

Materialplanerare projekt - Forsmark Kraftgrupp

Materialplanerare projekt - Forsmark Kraftgrupp

Forsmark · Östhammar · Ansök senast 26 maj (23 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du arbeta i en utvecklande roll på Sveriges största kärnkraftsite? Vill du vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning? I så fall kan det här vara tjänsten för dig!

Nu söker vi en materialplanerare till underhållsteknik på Forsmarks Kraftgrupp.


Om jobbet

Gruppen komponenter inom enheten underhållsteknik på Forsmarks Kraftgrupp ansvarar för anskaffning och hantering av reservdelar, analyserar och handlägger behovet gällande ny- och återanskaffning av obsolet utrustning. Som materialplanerare, med inriktning projekt, arbetar du med inköp av reservdelar till projekt, att planera, administrera, beräkna och styra reservdelssortimentet för att säkerställa att de reservdelar som verksamheten behöver finns tillgängliga. Du kan även komma att ingå i olika specialgrupperingar tillsammans med övriga nordiska kärnkraftverk, där ni utbyter erfarenheter i syfte att höja den samlade kunskapsnivån inom området. Kontakt med andra kärnkraftverk samt leverantörsbesök utanför Sverige är en del i tjänsten.

Dina arbetsuppgifter

  • Hanterar inköp av reservdelar i projekt
  • Hantera och bedöma reservdelar med avseende på kravbild
  • Tekniskt sakkunnig mellan inköpsavdelning, tillverkare och kvalitetskontroll
  • Vid leverans av material verifiera att det överensstämmer med beställning

Om dig

Som person är du ansvarstagande och du driver självständigt ditt arbete framåt. Om arbetet stundtals blir hektiskt tror vi att du har en förmåga att behålla lugnet och fokusera på rätt saker. Vi arbetar kontinuerligt över avdelningsgränserna och även tätt med kärnkraftverket på Ringhals, därför är det viktigt att du är relationsskapande och tillmötesgående, samt ser värdet av gott samarbete. Vi ser också att du är lösningsorienterad och har en kreativ ådra som hjälper dig att hitta nya vägar för att lösa problem

Vi ser gärna att du har:

  • Har teknisk utbildning på lägst gymnasienivå. Har du en eftergymnasial utbildning inom relevant område är det meriterande.
  • Har goda kunskaper i både tal och skrift i svenska och engelska

Har du erfarenhet från arbete inom processindustrin eller som materialplanerare är det meriterande. Även tidigare kunskaper inom EL, I&C eller MEK eller vana av att arbeta i SAP ser vi som positivt.

Övrig information

Vid frågor om tjänsten hör av dig till: Rekryterande chef Tommy Bäckström tfn 070-2945708, stf chef David Viklund tfn 072-5546942, alt Lovisa Nordqvist tfn 073-0839370

Vid frågor om rekryteringsprocessen hör av dig till: Rekryterare Agnes Jansson tfn 070-295 67 43.

Våra fackliga representanter är: Akademikerna – Anders Karlsson, Ledarna –Christer Gustafsson, SEKO – Conny Nordström, Unionen – Lars-Göran Persson. Samtliga nås på telefon 0173-81 000.

Placeringsort: Forsmark

Välkommen med din ansökan senast den 26 maj. Vi ser fram emot just din ansökan så tveka inte - sök redan i dag!

Bussar till och från Forsmark är anpassade efter dagtidspersonalens arbetstider. Vi erbjuder även arbetsbussar med trådlöst nätverk på sträckorna Gävle-Forsmark och Uppsala-Forsmark, som ger dig möjligheten att använda restiden som arbetstid om/när arbete tillåter. Du har också möjlighet att använda våra distansarbetsplatser i Gävle och Uppsala alternativt arbeta hemifrån om/när arbetet tillåter.

Läs gärna mer om Forsmark på vår hemsida https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/forsmark

Vi är övertygade om att mångfald berikar, och arbetar därför kontinuerligt för jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats. Läs gärna mer om vårt arbete inom mångfald och inkludering på vår hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Om oss

Forsmarks kärnkraftverk är en av de största elproducenterna i Sverige och vi producerar en sjättedel av den el som förbrukas i Sverige. Kärnkraftselen har mycket låga fossila avtryck och är en stabil och väderoberoende kraftkälla. Sedan 1980 har våra tre produktionsanläggningar levererat klimatsmart el varje dag, året runt.

På Forsmark arbetar i dag cirka 1 200 anställda och vi ingår i Vattenfallkoncernen som verkar på en europeisk arbetsmarknad med möjligheter till en fantastisk utveckling för dig som anställd. Vår arbetsplats är vackert belägen längs sköna Roslagskusten.

Läs gärna mer om Forsmark på vår https://karnkraft.vattenfall.se/forsmark


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Forsmark

Placering

Östhammar

Kontaktperson

Vattenfall AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons