Jobbsafari är en del avschibsted logo

Maskinteknisk utvecklingsingenjör till Camatec

Maskinteknisk utvecklingsingenjör till Camatec

Camatec · Västerås · Ansök senast 2 okt. (155 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Redo för en spännande resa inom ingenjörs- och konstruktionsvärlden? Välkommen till Camatec, där vi inte bara arbetar med konstruktion, beräkning och projektledning - vi formar framtiden! Som maskiningenjör hoppas vi att du liksom vi tror på att utmana gränserna och låta kreativa idéer flöda fritt. Vi erbjuder mångfaldiga och spännande projekt som ger dig möjligheten att växa och utvecklas i en rasande fart.

OM ROLLENI rollen som utvecklingsingenjörkommer du att vara en viktig spelare ivåra spännandeprojekt. Du kommer att ha kollegor som stöttar dig och utforska en värld av möjligheter. Ditt arbete kommer att vara varierat och innehållet i din roll inom konstruktion och produktutvecklingbestämmer vi tillsammans utifråndin erfarenhet och ditt intresse.

    Vi har genom vårt eget produktionsbolagProdTec....möjlighet att verkligen leverera PÅ RIKTIGT och det är detsom gör oss till superhjältar i ingenjörsvärlden. Vi levererar inte bara på ritningarna – vi levererar i verkligheten. Vi jobbar som ett team mellan våra olika orter, delar med oss av erfarenheter och kunskap och stöttar varandra för att lösa våra kunders utmaningar på bästa sätt.

    VI SÖKERVi söker nu ett flertal utvecklingsingenjörer inom Mekanik och vänder oss främsttill dig som har jobbat några år på andra bolag i branschen, men vi är även nyfikna på dig som är i början av din ingenjörskarriär. Våra vanligaste verktyg som vi använder är Solid Works och Inventor.

    Så är redo att vara en del av ett inspirerande och nyfiket team, där varje dag är en äventyrsresa, då är det dags att packa din ingenjörsväska och ansluta dig till Camatec. Vi ser fram emot att utforska framtiden tillsammans!

    OM TJÄNSTEN & ANSÖKAN

    • Anställningsform: Tillsvidare
    • Tillträde: Enligt överenskommelse
    • Lön och förmåner: Lön enligt överenskommelse. Stora utvecklingsmöjligheter och hög grad att påverka arbetsroll med flexibilitet och hybrid placering. Omfattande kompensationspaket med tjänstepension, privatvårdsförsäkringspaket, friskvård, företagshälsovård, möjlighet till personalbil, förmånscykel samt ett generöst bonusprogram.
    • Placering: Västerås.
    • Ansökan: Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan snarast. Vid frågor vänligen kontakta Västeråskontorets platschef Johan på johan.sward@camatec.se.

    Varmt välkommen med din ansökan!

    Om arbetsgivaren

    Arbetsgivare

    Camatec

    Placering

    Västerås

    Kontaktperson

    Camatec Stockholm AB

    Dela jobbannonsen

    Anmäl annons