Jobbsafari är en del avschibsted logo

Maskinoperatör med planeringsansvar

Falkenbergs Konvertering AB · Falkenberg · Ansök senast 31 maj (32 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Maskinoperatör i din ansökan

Information om ansökan:Mail

Falkenbergs Konvertering AB (Fakon) är ett företag som specialiserar sig på omrullning av skadade rullar samt arkning av papper och kartong i kundanpassade storlekar. Våra produkter av hög kvalitet distribueras till en bred kundkrets i Skandinavien och norra Europa.

Inom ramen för vår verksamhet, och speciellt eftersom vi levererar till livsmedelsindustrin, är renlighet, hygien och precision avgörande. Vi eftersträvar noggrann spårbarhet och dokumentation, vilket understryker vikten av kvalitet i alla våra processer.

Som ett växande företag med 13 anställda behöver vi nu förstärka vårt team. På Fakon prioriterar vi flexibilitet och effektivitet, då våra leveranstider är korta och arbetsflödet varierar. Huvudsakligen arbetar vi i skift men även dagtid kan förekomma beroende på orderläge.

Vi söker:

En produktionsmedarbetare som inte bara vill ansvara för maskinkörning, utan även engagera sig i order, planering och viss kundkontakt.

Vi söker en ansvarsfull, noggrann och strukturerad person som är självgående men också har god förmåga till samarbete och initiativtagande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Falkenbergs Konvertering AB

Placering

Falkenberg

Kontaktperson

Falkenbergs Konvertering AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Maskinoperatör i din ansökan

Information om ansökan:Mail

Dela jobbannonsen

Anmäl annons