Jobbsafari är en del avschibsted logo

Maskinoperatör till Norrmejerier

Norrmejerier · Umeå · Ansök senast 6 maj (6 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du intresserad av processer & teknik och vill göra skillnad tillsammans med oss på Norrmejerier? Ta då chansen att utvecklas tillsammans med oss, ett norrländskt mejeri med högkvalitativa produkter. Vi söker nu en Maskinoperatör till vår Förpackningsavdelning vid Umeå mejeri.

Din vardag hos oss

Att välja norrländska produkter har betydelse – nu och i framtiden – för svensk livsmedelsproduktion, det lokalproducerade, arbetstillfällen och våra öppna landskap. Som maskinoperatör på Förpackningsavdelningen arbetar du i huvudsak med drift, skötsel och förebyggande underhåll av våra förpackningsmaskiner med tillhörande kringutrustning. I rollen har du ett kvalitetsansvar för de produkter som lämnar förpackningsavdelningen enligt fastställda metoder för kontroller. Arbetsrotation ingår och arbetet kräver att du som medarbetare arbetar för en effektiv produktion, med så lite svinn som möjligt.

Som livsmedelsproducent ställer Norrmejerier höga krav på säkerhet, kvalitet och hygien och i din vardag har du ett stort ansvar för att dessa följs. Du blir en viktig del i vårt arbete med ständiga förbättringar, både vad gäller positionsstandarder och rutiner. Din vardag hos oss innefattar bland annat repetitiva lyft, så du bör ha en god fysisk förmåga.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på Förpackningsavdelningen vid Umeå mejeri. Arbetet är förlagt på tvåskift, vilket innebär att det förekommer arbete på kvällar, helger och nätter.

Vi söker dig

Vi söker dig som har lägst en gymnasial utbildning, gärna inom processteknik, livsmedel, teknik eller mekanik. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med livsmedel i processindustri, lagerarbete och har goda kunskaper om hygienregler. Erfarenhet av att köra förpackningsmaskiner eller bearbetningsmaskiner, samt om du har truckkort och B-körkort är meriterande. Du hanterar och överför information på ett enkelt och lättförståeligt sätt, i tal och skrift både på svenska och engelska, både internt och externt.

Med ett stort engagemang och en god initiativförmåga bidrar du till att utveckla arbetet i vårt team tillsammans med kollegor och produktionsledare. Vi tror att du som söker är systematisk och strukturerad i ditt arbetssätt, och kan arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Dina kontaktytor är många, därav söker vi dig som är lyhörd och har en god samarbetsförmåga.

Vi erbjuder dig

Norrmejerier är ett norrländskt livsmedelsföretag och en viktig samhällsaktör, som gör gott. Tillsammans förenas vår passion och mångåriga hantverk med tekniska färdigheter när vi förädlar mjölk till produkter i världsklass. På Norrmejerier arbetar vi med produkter och varumärken som folk i hela landet känner till och gillar – och som är en viktig del av människors liv.

Här kommer du att arbeta hos en av Umeås största privata arbetsgivare, ett levande företag med mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk, och vi ägs av norrländska mjölkbönder. Norrländsk mjölkproduktion är en förutsättning för långsiktigt hållbar livsmedelsförsörjning. Vi tänker och agerar långsiktigt utifrån naturens begränsningar.

Norrmejerier är ett stort, men litet företag, där varje enskild medarbetare är betydelsefull. Hos oss finns utrymme att växa och ta ansvar. Vi skapar möjligheter för mångfald och utveckling, vi gör skillnad och vi gör det tillsammans.

Övrigt

För mer information om tjänsten kontakta:

Magnus Viklund, Produktionsledare Förpackning, Tel: 090-18 28 56, Mobil: 076-144 48 10. E-post: magnus.viklund@norrmejerier.se

Facklig kontaktperson:

Janne Vaattovaara, Livs ombudsman Umeå mejeri, Tel 090-18 49 41 E-post: janne.Vaattovaara@norrmejerier.se

Ansökan

Välkommen med din ansökan med CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv, vad du brinner för i din yrkesroll och varför du vill jobba med oss.

Vi vill ha din ansökan senast den 6 maj 2024, urval och Intervjuer sker dock löpande så skicka in din ansökan så snart du kan!

En norrländsk upplevelse. Som gör gott.

Den friska norrländska naturen och klimatet ger oss unika förutsättningar. Vår norrländska mjölkråvara är näringstät och lämnar naturligt ett mindre avtryck på vår jord. Det är helt enkelt skillnad på mjölk och mjölk.

Precis som vår natur, ger vi dig storslagna upplevelser med våra produkter. Från vår hage till din mage, förädlar vi vår norrländska mjölkråvara till ett brett sortiment av mejeriprodukter i världsklass.

Vi ger dig upplevelsen av Norrland i ett paket.

Erbjudanden från rekryteringsföretag och annonssäljare undanbedes då vi redan valt våra rekryteringskanaler.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Norrmejerier

Placering

Umeå

Kontaktperson

Norrmejerier Ekonomisk fören

Dela jobbannonsen

Anmäl annons