Jobbsafari är en del avschibsted logo

Marknadskoordinator till Viva Wine Group - Vikariat 12 mån.

Marknadskoordinator till Viva Wine Group - Vikariat 12 mån.

Wise Professionals · Stockholm · Ansök senast 12 maj (9 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om rollen

Vi rekryterar nu en driven Marknadskoordinator som kommer att göra digitala kampanjer och skriva texter om vin och mat. Kampanjerna är bokade av våra vinimportörers marknadsavdelningar och vårt arbetssätt kan liknas vid en inhouse byrå. I rollen ingår att ta fram material till vissa kampanjer i form av att skriva copy och SEO-starka artiklar om vin och mat eller av att göra receptbeställningar.

Du kommer till en energifylld och entreprenörspräglad arbetsplats med en stark gemenskap och med kontoret placerat i fina lokaler på Blasieholmen i centrala Stockholm. Du rapporterar till Head of Marketing & Digital Strategy och blir en del av ett tajt marknadsteam där samarbete är A och O.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Copy och innehåll för kampanjer.
  • Genomföra kampanjer genom E-post, SMS, våra sajter och Google Ads.
  • SEO-arbete med hemsidorna.
  • AB-testande och optimering av kampanjer.
  • Nära samarbete med koncernbolagens marknadsavdelningar samt med närmsta teamet.
  • Varumärkesarbete och marknadsföring för att tex få nya prenumeranter till vinklubbarna.

Om dig

För bli framgångsrik i rollen tror vi att du är effektiv, kreativ och digitalt orienterad. Du är en duktig skribent som är resultatdriven och har intresse för mat och vin.

Vi ser gärna att du har/är:

  • Erfarenhet från en liknande roll
  • Stark i att skriva säljande, sökordsoptimerat innehåll
  • Erfarenhet av kampanjer via e-postutskick, sms och hemsidor
  • Stark i skriftlig kommunikation/copy
  • Erfarenhet av Wordpress eller liknande
  • Erfarenhet av AB-testande av kampanjer
  • Relevant eftergymnasial utbildning

Det är meriterande om du har erfarenhet av Email Marketing eller Marketing Automation.

Om Viva Wine Group

Viva Wine Group, noterat på Nasdaq First North Premier, är en expansiv, innovationsdriven och snabbfotad koncern av vinimportörer. Viva är den största leverantören av vin till Systembolaget med en marknadsandel över 28%. Du kommer att arbeta mot den svenska marknaden. Stämningen präglas av entreprenörskap och av våra medarbetares intresse för mat, dryck och sociala sammanhang. Vi är måna om hur våra produkter tillverkas och är särskilt stolta över våra satsningar på hållbarhet och välmående internt. I Sverige importerar Viva Wine Group viner i alla prisklasser från hela världen till försäljning via Systembolaget.

Låter det intressant?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM / Wise Professionals. Vi ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev på kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail pga GDPR. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maggie Klingenstierna på maggie.klingenstierna@kimm.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Wise Professionals

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Wise Professionals AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons