Jobbsafari är en del avschibsted logo

Marknadschef Sverige

Wibe Group · Mora · Ansök senast 6 maj (6 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

WIBE is an established brand for Cable Support since 1929 and has for the last two years created a stand-alone complete business with around 300 employees in 10 countries. Join us for a challenging journey to further develop ourselves in the best interest of our customers.

Wibe Group söker

Marknadschef Sverige

Intresserad av att arbeta i ett internationellt företag med en starkt tillväxt? Har du erfarenhet av att utveckla och implementera marknadsföringsstrategier som driver tillväxt och varumärkeskännedom? Då kan det här vara ditt nästa steg i karriären!

Därför ska du välja Wibe Group

Wibe Group är åter igen ett svenskägt bolag med korta beslutsvägar där det finns stora möjligheter att påverka och utveckla både verksamheten och dig själv som individ. Vi är ett ”nytt” företag med historia från 1929, starkt varumärke och stora ambitioner som blickar framåt mot en ljus framtid, både nationellt och globalt.

Utmaningar

Wibe Group står inför en intressant framtid där vi nu bygger upp verksamheten igen med nya ägare. Efter 20 år med stora förändringar i företaget vill vi nu spetsa organisationen och bygga upp verksamheten och varumärkeskännedomen på nytt. Detta gör vi bland annat med att stärka upp med en Marknadschef.


Våra förväntningar på dig

I rollen som Marknadschef, för vårt svenska marknadsområde, kommer du att vara nyckelspelare i att driva vår marknadsstrategi och säkerställa att våra produkter når ut till våra kunder. Du ansvarar för att utveckla och genomföra marknadsstrategier för att öka varumärkeskännedom samt öka våra marknadsandelar i Sverige. Detta gör du genom att analysera marknadsdata och trender för att identifiera tillväxtmöjligheter och utmaningar. Du kommer även att ha nära kontakt med våra nyckelkunder och samarbetspartners samt ansvara för att marknadsaktiviteter och kampanjer följer företagets övergripande affärsmål. Våra kunder är allt från elinstallatörer, konsulter, beställare på industrier, entreprenörer och återförsäljare. Vi förväntar oss att du har god förståelse och intresse för hur branschen fungerar.

Vad vi söker hos dig

Du har akademisk utbildning inom marknadsföring eller likvärdigt, samt ett antal års dokumenterad erfarenhet från liknade arbetsuppgifter inom industri- och/eller elinstallationsbranschen. Där du tagit fram marknadsstrategier, arbetat med varumärkeskännedom samt genomfört aktiviteter både hos och med kunder samt på mässor.

Du har ett starkt driv, är affärsmässig med ett strategiskt tänk. Det är starkt meriterande om du har ett upparbetat kontaktnät inom branschen. Som person är du social, kommunikativ med ett sinne för marknadsföring.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

B-körkort är ett krav.

Anställningen

Tjänsten som Marknadschef löper tillsvidare på heltid. Du utgår från ditt hemmakontor. Tjänsten innebär en del resande både i Sverige och utomland. Du rapporterar till Country leader i Sverige. Tillträde sker snarast möjligt efter överenskommelse.

Så här rekryterar vi

I rekryteringen samarbetar vi med Hansson & Partners. Din ansökan lämnar du via hemsidan Hansson & Partners. Din ansökan vill vi ha senast den 6 maj 2024.

Urvalet baseras på dina tidigare erfarenheter samt på dina inneboende personliga förutsättningar (personlighetsprofil och logisk slutledningsförmåga). Vi arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke diskriminerande rekrytering, vilket bland annat innebär att vi kommer genomföra arbetspsykologiska tester samt djupintervjuer för att identifiera de kompetenser vi ser är viktigast för rollen. Vi kan även, i vissa fall, genomföra bakgrundskontroller på slutkandidat. I enlighet med GDPR-lagstiftningen är det viktigt att din ansökan inte innehåller personuppgifter kring civilstatus, familjesituation, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Du är varmt välkommen att kontakta någon av rekryteringskonsulterna på Hansson & Partners under hela processen om du vill veta mer om tjänsten.

Martin Ogemar, martin@hnpar.com, 072-237 21 30

Anna Hansson, anna@hnpar.com, 070-695 64 63

För att läsa mer om Wibe Group besök gärna deras hemsida: Wibe Group

Varmt välkommen med din ansökan!


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Wibe Group

Placering

Mora

Kontaktperson

Hansson & Partners i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons