Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mark och anläggningsarbetare

Borensberg · Motala · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Mark och anläggningsarbetare i din ansökan

Information om ansökan:Mail

Tjällmo Grävmaskiner AB är ett entreprenadföretag med ca 50 anställda med lång erfarenhet. Tjällmo Grävmaskiner AB ägs av Storskogen Group AB. Vårat arbetsområde är främst Östergötland men även Södermanland, Närke, Småland. Huvudkontoret ligger i Borensberg, Östergötland. Vi har även verkstad och kontor i Svärtinge, utanför Norrköping. Mer info finns på vår hemsida. Vi är ett företag som lägger stor vikt på engagemang, kvalité, personlighet och att vara en lagspelare.

Företaget har mycket goda kompetenser inom både maskiner, fiberförläggning, blåsning/flottning, kabelförläggning samt styrd borrning och tryckning och har arbeten av varierad karaktär. Vi söker dig som är van mark och anläggningsarbetare med minst några års yrkeserfarenhet. Arbete med fiber och kabelarbeten är mycket meriterande. Du skall behärska yrket väl och lägga stor vikt vid att det blir rätt gjort från början. Vi tror att du tycker att fiber/kabelarbeten är roligt och drivs av att se resultatet av ditt arbete.

Som person skall du trivas med att arbete självständigt men inte ha några problem att samarbeta tillsammans med en maskinförare eller ett maskinlag, vi söker en lagspelare som vill vara med och bygga företaget vidare tillsammans med oss.

Du skall även behärska det svenska språket väl i tal och en fördel att Du även kan göra dig förstådd i skrift.

Arbetsplatsen varierar inom främst Östergötland men kan också vara runt i närliggande län.


Vidare tror vi att du har en del utbildningar inom mark och anläggning, dessa är ett krav eller meriterande:


Arbete på väg

Robust fiber personcertifikat

BE-körkort ( meriterande )

ESA 14

EBR kabelförläggning


Dina arbetsuppgifter kommer bestå av fiber och elkabelförläggning, TA-hantering och återställning av mark samt övrigt vanligt förekommande arbetsuppgifter. Meriterande är även om erfarenhet finns med kabelblåsning och viss maskin vana.

Du kommer att få ett stort eget ansvar och se till att uppgiften blir korrekt utfört, därför lägger vi stor vikt vid din kompetens och vilja. Vi rapporterar vårt dagliga arbete i systemet NEXT.


Tillträde snarast, enligt överenskommelse.


Vi har kollektivavtal med Maskinentreprenörerna (ME).


Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum för ansökan har gått ut, så välkommen in med din ansökan redan nu!

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Borensberg

Placering

Motala

Kontaktperson

Tjällmo Grävmaskiner AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Mark och anläggningsarbetare i din ansökan

Information om ansökan:Mail

Dela jobbannonsen

Anmäl annons