Jobbsafari är en del avschibsted logo

Manlig personlig assistent till kille i Torsåker

OP Assistans · Hofors · Ansök senast 2 okt. (156 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Jag är en kille på 23 år som söker en personlig assistent.

På vardagarna är du med mig på mitt jobb. Jag gillar utelivet och spenderar gärna tiden ute med kompisar på helgen. Jag fiskar gärna. Tycker om att resa. Ett annat intresse jag har är att spela spel.

Jag vill att du som söker är en man som är lite äldre än mig, men ganska nära min egen ålder. Runt 25-40 år.

För mig är det viktigt att jag själv får bestämma hur min dag ska se ut. Därför är det viktigt att du är flexibel och vill finnas vid min sida och anpassar dig efter hur jag vill ha det. Det är viktigt att du är öppen och positiv inför de aktiviteter som jag vill göra.

För att kunna ta dig hem till mig så behöver du ha körkort och tillgång till egen bil. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket mycket bra för att kommunikationen ska fungera bra.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:

Arbetstiden är förlagd på dygnspass med väntetid. Tjänstgöringsgraden är sommarjobb samt extra vid behov

OP Assistans erbjuder personlig assistans grundad på respekt, kompetens och helhetssyn i Gästrikland, Hälsingland och NordUppland. Vi erbjuder en assistans som tydligt utgår ifrån kundens behov och önskemål samtidigt som vi prioriterar god arbetsmiljö för våra medarbetare. OP Assistans har idag 53 kunder och ca 400 medarbetare som är anställda på hel- eller deltid. Kontoret finns i centrala Gävle.Vill du veta mer om oss? Besök gärna vår hemsida: http://www.opassistans.se

För anställning hos oss på OP Assistans behöver du ha ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete i Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent behöver du vara minst 18 år.

Du behöver också kunna uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Rätt utdrag hittar du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

OP Assistans

Placering

Hofors

Kontaktperson

Ockelbos Personligaste Assistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons