Jobbsafari är en del avschibsted logo

Manlig personlig assistent till 34-årig kille

Vi Omsorg i Sverige AB · Mora · Ansök senast 29 sep. (153 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

KundbeskrivningVår kund bor i Mora och är en kille på 34 år med autism. Kunden söker en manlig personlig assistent som är aktiv och gärna hittar på saker tillsammans med kunden.

Arbetstider och tjänstgöringsgradVi söker vikarier över sommaren.Arbetstiderna är förlagda på dygnspass med väntetid.Är det här du?Vi söker en manlig assistent som är lugn och trygg i sig själv. Vi ser helst att du har erfarenhet av autism.Du känner även igen dig i följande:

  • Lyhörd
  • Flexibel
  • Du har respekt för bestämda rutiner
  • Körkort B

Vilka är vi?Vi Omsorg är ett assistansbolag med hjärtat i Dalarna. Vi finns till för att skapa kvalitativ assistans för våra kunder och strävar efter ständig förbättring för att hålla oss aktuella. Hos oss har kunden ett stort inflytande över vem som ska anställas som assistent och hur assistansen ska utföras. Samtidigt som vi erbjuder våra kunder individspecifik assistans riktar vi stort fokus på våra medarbetare och värnar om deras arbetsmiljö.

Vad kan vi erbjuda dig?

  • En utvecklande och lärorik arbetsmiljö
  • Kollektivavtal
  • Förmånskort
  • Aktiviteter för både kunder och assistenterFår du en bra känsla och vill ingå i vårt team?Ansök idag, vi ser fram emot att få veta mer om dig! Eftersom vi är ivriga att hitta rätt person till vårt team kommer urval sker löpande.

För anställning hos oss på Vi Omsorg behöver du ha ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete i Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent behöver du vara minst 18 år.

Du behöver också kunna uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Rätt utdrag hittar du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vi Omsorg i Sverige AB

Placering

Mora

Kontaktperson

Vi Omsorg i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons